Pui la grill în stil thailandez

127

Mă antrenez la noul grătar Weber Genesis pe care l-am primit săptămâna asta de la Grillshop. O să vă arăt în curând ce poate să facă. Între timp, vă las cu rețeta de pui fericit în stil thailandez pe care am filmat-o pentru www.creatordepofta.ro, folosind un frate mai mic și pe cărbuni al lui Genesis. Să fiți sănătoși. Apropo, azi filmez o nouă rețetă pentru platforma amintită mai sus. De data asta, vin cu puiul antistres în Europa. Nu vreau să vă stric surpriza, așa că nu vă spun mai multe.

Join the Conversation

 1. domnul meu, sunteti ca patrunjelul. adica in fiecare mancare (screen).

  hapihap va livreaza zilnic la mine la birou, cu numele intreg, adica adrian. fara sa stie ca deja ne cunoastem :))

 2. Salutare, Campionat mondial de gatit -Luxemburg- 17 – 25 nov 2010 . 2 locuri li bere . 500 EUR drum cazare mic dejunacees si transfer zilnic la expo. Plecare din Cluj . detalii pe mobil. Salutare !

 3. adihadean Author says:

  Mona, week0end plăcut:)
  Dorin, mulțam, am evenimente în țară luna asta:).

 4. Buna ziua! As dori sa intreb ce fel de sos de ardei si sos de soia folositi? Pentru ca am incercat vreo 2 si nici macar nu semanau la gust, iar eu n-am nici cea mai vaga idee care sos de soia este bun si care nu… As vrea sa incerc si eu puiul in stil thailandez.

 5. Se considera reclama sau de ce nu puteti sa-mi raspundeti? Chiar asteptam raspunsul cu nerabdare, pentru ca v-am mai intrebat de vreo 2-3 ori pe blog…

  1. adihadean Author says:

   i., din păcate, nu reușesc să răspund la toate întrebările și comentariile, mai ales dacă vin la postări care au fost publicate cu zile în urmă. voi sunteți mulți, eu doar unul:). întrebarea mea e: cu ce nu semănau la gust sosurile pe care le-ați încercat?
   și ca să vă răspund la întrebare, cumpăr mereu alte sosuri, pentru că sunt diferite din multe puncte de vedere (textură, gust). cele care-mi plac vor reveni în cămara mea. mă feresc să recomand mărci anume, în general. și nu pentru că aș face cuiva reclamă gratis ci pentru că pe rafturi în supermarket sunt zeci de mărci. de obicei și din păcate, cele mai scumpe sunt cele mai bune când vine vorba de sos de soia, sos de stridii ori sos de pește sau alte produse orientale. practic, primești calitatea pentru care plătești.

 6. Multumesc mult pentru raspuns!!

  Am incercat vreo 2-3 sosuri de soia de la diferite firme si nu prea semanau intre ele, de asta am vrut sa intreb, pentru ca mi s-a parut foarte ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close