Cum a fost la shaorma de după

369

PUB

Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în premieră de Vodafone. N-am mai mers la shaorma pentru că ni s-a arătat ocazia de a ne deplasa în grup (am fost 20 pe puțin) la Camino, unde n-am lovit de bruschetti cu roșii, pită cu unsoare și ceapă, pastă de măsline, salată de vinete, hummus cu lipii, coaste fripte, brânzeturi, vin fiert, pălincă. Asta după lansare, care s-a desfășurat conform planului, adică a venit lumea buluc -peste 100 de persoane – la sediul Vodafone din Piața Unirii, a fost și o tombolă cu un premiu de 1000 de Euro iar Siri a fost pusă la teste, unele mai șugubețe decât celelalte. O să vă las cu câteva poze (pun un album complet pe Facebook) de gust și vă spun despre shaorma da la Babylon (din aceeași piață) câteva lucruri pe care ar trebui să le căutați la orice shaorma: să aibă lipii făcute-n casă ori pita de calitate, să nu puneți în ea maioneză și cartofi prăjiți ci să vă limitați doar la carnea friptă, legumele proaspete ori murate și sosul de iaurt (mie mi-ar fi plăcut să păstreze și hummusul și pasta de ardei iuți). E atât de simplu! Să fiți sănătoși.

Nota bene: 11.11.11 – de astazi, iPhone 4S se gaseste in toate magazinele Vodafone din tara, la dealeri si online la https://www.vodafone.ro/

Join the Conversation

 1. balan carolina says:

  O , ce bun , mmmmm :)

 2. balan carolina says:

  Chiar ma gandeam cum se fac lipiile in casa,am mancat intr-un restaurant o lipie foarte buna care nu avea nici o legatura cu ce se gaseste in comert,mult mai subtire,frageda,masticabila:)

  1. adihadean Author says:

   carolina, se fac în multe feluri. am o rețetă de tortillas aici, pe blog. nu-s ca lipiile arăbești dar seamănă.

 3. Salut,

  Ai putea, te rog, sa imi dai retata ta pentru pasta de masline?

  Multumesc!

  1. adihadean Author says:

   Masline+usturoi+ulei de masline+patrunjel sau busuioc+piper.

 4. Constantin says:

  Mie mai mult si mai mult mia placut ultima poza!!deja am reflexe conditionate !! De bunatatile oferite de tine !!

 5. Multumesc frumos!

 6. balan carolina says:

  multumesc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close