Un local fără fumuri… Delissima Pizzeria

235

Afis no smoking copii Final

Îți place să servești masa în oraș într-un ambient plăcut, într-o atmosferă primitoare și călduroasă, cu oameni amabili care sunt acolo pentru a-ți împlini dorințele și preferințele și pentru a te face să te simti respectat și răsfățat? Îți place să mănânci într-un loc amenajat cu stil, cu muzică relaxantă și aer curat? Pentru că nouă așa ne place să te întâmpinăm și să te servim! Fiecare pizza coaptă în cuptorul cu lemne din pizzeria noastră este o capodoperă culinară, pregătită special pentru gustul și plăcerea ta. Și ea merită să fie savurată în toată deliciozitatea ei, pe îndelete, bucurându-te nu doar de gustul ei deosebit ci și de mirosul ei îmbietor. Pentru că, nu e așa, deja știm cu toții că nu este bine, nici plăcut, să mănânci unde fumezi, nici să fumezi unde mănânci. Fie că ești fumător sau nefumător, te invităm să te respecți, așa cum te respectăm și noi, și să contribui împreună cu noi la schimbarea mentalității în orașul nostru și în țara noastră cu privire la acest obicei! Dar pentru a putea face acest lucru, avem nevoie nu doar de aprobarea ta tacită, ci și de prezența ta în localul nostru! Ca să putem menține acest standard și să ne putem onora și pe viitor clienții oferindu-le posibilitatea de a lua masa în oraș în acest ambient fără fum de țigară, te invităm să ne susți în mod practic, invitându-ți și prietenii și alegând cât mai des localul nostru „fără fumuri”. Te asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor tale și că nu vei regreta alegerea făcută!

Delissima Pizzeria, un local fără fumuri… – NO Smoking

pizzadelissima@gmail.com
Rezervari: 0742222727
Facebook: https://www.facebook.com/pizzadelissima/

Cluj-Napoca, Virgil Fulicea nr 7
http://www.delissima.ro/

Join the Conversation

  1. Ok, stiu unde mananc cand ajung in Cluj. :) In plus, prezentarea mi-a placut atat de mult, incat imi doresc ca nu peste mult timp sa se deschida acest local si in Bucuresti.

  2. Dar gata cu Artizan Pizza? Sau cum de e trecerea asta la Delissima?

  3. Din paxate acest „standard” de „fara fumuri” nu a fost setat de voi (Delisima) ci de alte restaurante din Cluj si Romania… voi suneti printre cei care il mentineti si din pacate (pentru noi) voi sunteti si cei care vreti sa profitati de aceasta politica… cu care de altdel sunt de acord (p.s. fost fumator, care merge si in localuri in care se fumeaza, dar ma simt adesea deranjat de aerisirea proasta a localurilor romanesti) succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close