Osho

271

Am vrut să fac o postare întreagă fără vorbe, doar cu imagini. Nu mă lasă formatul blogului, sunt obligat să scriu un număr minim de semne. Astăzi, cele mai multe dintre ele ar trebui să fie „mmmmmmm” sau „mmm”. Sau alte onomatopee care pot să sugereze uimire și bucurie în același timp (sunt două sentimente/stări cu care mă tot întâlnesc de la o vreme). Am fost ieri și am mâncat (a doua oară) la Osho, acompaniat de prietenul Romulus Ile, da la CrisVest Carne, furnizorul de carne de vită al Osho. Mâncarea (vită proaspătă, nu maturată, de data asta, salată, săruri, sosuri, pâine) și băutura (apă, un pahar de vin, cafele, ceai pentru doi) – puțin peste 50 de euro, în bani românești. Dacă merită? E o carne de bună calitate, gătită bine, servită cu zâmbetul pe buze. De 25 de euro n-am mâncat mai bun, la noi (mă refer, desigur, la vită și la restaurante). Am mâncat în schimb mai prost, mult mai prost. Mi-ar fi plăcut să fie mai ieftin, da’ nu-i. Azi e rândul meu să pun pe grătar niște carne de la Romulus, carne maturată, Aged Prussiana. O să vă povestesc despre ea în curând. Să fiți sănătoși.

osho

osho

osho

osho

osho

osho

osho

oshoPS: nu-i o postare publicitară. Mi-a căzut bine mâncarea, atâta tot.

Join the Conversation

  1. Fain de tot. Cei de la CrisVest livreaza si la Cluj pe undeva sau sunt doar furnizori en-gross?

  2. Se gaseste carne de la Cris Vest si in provincie pe undeva? Livreaza si persoanelor fizice?

  3. Arata demential! Dar, mai bine mergem la restaurant… decat sa facem un „dezastru” acasa :)

  4. Cred ca dc o gateai tu cu prietenii acasa era si mai gustoasa si mai ieftina! La mine e o reteta f buna… Apropos de vizite la „Urgenta”!

  5. Sandu Moldovan says:

    Mama , mama ! Zau ca-mi ploua-n gura !

  6. N-am mancat acolo dar am vizitat acum site-ul. De inalta clasa, asa cum o cere amplasamentul.
    Un loc de luat in seama sa ne ducem prietenii veniti in vizita din afara, sa nu-i mai vad ca-si dau ochii peste cap pretios si ca nimic nu le convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close