Cu cine-mi împart poveștile și cafeaua la Starbucks

162

Acum câteva zile postam o provocare, un îndemn la poveste. Am primit răspunsuri, am primit povești. Foarte faine, toate, fără excepție. Din acest motiv mi-a fost foarte greu să aleg cele trei persoane cu care o să mă văd mâine la Starbucks, în Cluj. Am citit și recitit comentarille postării de mai multe ori. Până la urmă am hotărât să aleg poveștile cu care rezonez cel mai tare. Așadar, persoanele cu care mă voi întâlni pentru a schimba povești la cafea sunt:

Oana, pentru povestea despre bunicul eu, postată pe blogul propriu și dezvăluită grație unui link.

Marius, pentru că a spus un lucru ce mi-a plăcut tare, anume că „poveștile trebuie povestite”.

Alex Bartis pentru poveste lui de bobocie-n studenție, scrisă tot pe blogul lui.

Mi-au plăcut mult și poveștile spuse de Tya și de Lou, dar pe ele le cunosc suficient de bine încât să le pot duce la Starbucks pe cheltuiala mea:). Așadar, dragilor, ne vedem mâine, 14 Decembrie, de la ora 19.00, la Starbucks în Cluj, să schimbăm pe viu poveștile și să simțim în nări mirosul cafelei. Nu uitați să aduceți cu voi o carte, pe care cei de la Starbucks o vor trimite mai departe către o asociație care lucrează în beneficiul copiilor, crescând șansele acestora de a căpăta educație.

Și uite așa, mi-am adus aportul la campania Poveștile sunt daruri. Împarte-le. Și voi, alături de mine. Vă mulțumesc, să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. multumim! sa ne vedem cu bine maine ;)

  2. Felicitari castigatorilor, dar si tie Adi, pentru initiativa, implicare. Esti un tip nobil si-ti transmit toata admiratia mea:)

    1. adihadean Author says:

      Cristina, se cuvine să spun că inițiativa nu-mi aparține și acțiunile mele care merită felicitări așa cum le-ai exprimat tu, sunt în altă zonă, totuși, mulțumesc frumos, apreciez :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close