Dacă ți-a ieșit în cărți tapas cu pește la ceas de seară, nu dispera. Avem. Pentru început, trei idei cu somon afumat (recomand LABEYRIE), super ușor de pus în practică:
- sfeclă roșie și morcov, tăiate subțire-transparent (sau pe acolo), marinate scurt (sfeclă cu sirop de rodie, morcovul cu zeama de portocală și coriandru boabe). Le dai pe post de salată mică, poate pe o felie de pâine de secară, cu somonul afumat cu tot, da’ nu mult odată
- brânză de vaci bătută bine cu ulei de floarea soarelui, sare și cozi de ceapă verde, plus mărar proaspăt. Pâine prăjită dedesubt, somon afumat deasupra
- cartofi copți în coajă, tăiați jumătate, scobiți. Miezul amestecat cu smântână, sare, pătrunjel, piper. Cartofii umpluți cu amestecul. Somon afumat deasupra.
No, așa-i că-i ușor?
Să fiți sănătoși.
Totul arata perfect!