Trei cu somon afumat

348

Dacă ți-a ieșit în cărți tapas cu pește la ceas de seară, nu dispera. Avem. Pentru început, trei idei cu somon afumat (recomand LABEYRIE), super ușor de pus în practică:

  • sfeclă roșie și morcov, tăiate subțire-transparent (sau pe acolo), marinate scurt (sfeclă cu sirop de rodie, morcovul cu zeama de portocală și coriandru boabe). Le dai pe post de salată mică, poate pe o felie de pâine de secară, cu somonul afumat cu tot, da’ nu mult odată

  • brânză de vaci bătută bine cu ulei de floarea soarelui, sare și cozi de ceapă verde, plus mărar proaspăt. Pâine prăjită dedesubt, somon afumat deasupra

  • cartofi copți în coajă, tăiați jumătate, scobiți. Miezul amestecat cu smântână, sare, pătrunjel, piper. Cartofii umpluți cu amestecul. Somon afumat deasupra.

No, așa-i că-i ușor?

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Autentic Blog says:

    Totul arata perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close