În caz de sărbătoare

480

Iaca a venit momentul mult așteptat de mulți, și nu mă refer la atmosfera de sărbătoare. Mai de grabă mă refer la perioada aglomerată de Crăciun, sau un alt Blec Fraidei, dacă vreți. Cică unii își iau vara sanie și iarna căruță, da’ sania tot iarna e mai bună. Nu de alta, dar o găsești în mai multe culori, mărimi și cu mult mai multe opțiuni faine.  

Pentru cei ca subsemnatul, cărora vor să le tihnească sărbătorile și să se bucure de familie, le recomand mai degrabă să comande merinde de la țărani, să aibă ceva gustos pe masă și să aibă mai mult timp de stat cu cei dragi.

MEATic by Adi Hădean

Un troc bun găsiți la noi la MEATic, un pachet ce fericește toată familia. Conține o ruladă din piept de porc gătită încet, cu mirodenii și crustă crocantă. O tăiați lejer în numa’ 6 porții. Vine alături de o sticlă de vin roșu, o pâine mare cu maia frământată cu atenție și un cozonac gras și pufos de la Mara Mura. Toate astea, pentru un 200 de lei cinstiți, ca să fie bine pentru toată lumea.

Vă puteți rezerva pachetul până pe 16 decembrie prin e-mail la contact@meatic.eu sau direct în restaurant pe Splai.  La numărul 165.

Ferma Dacilor

Dacă sunteți mai degrabă cu brânza, puteți înlocui rulada de pe masă cu brânză de burduf, sau puteți alege cașcaval afumat, brânză pentru grătar, tot ce vă poftește inima, la kilogram. Prietenii noștri de la Ferma Dacilor vă asigură niște prețuri de sărbătoare pentru tot ce au ei mai bun, inclusiv zacuscă de ghebe, dulceață de ardei iuți (Doamne Doamne!) sau de mure fiartă în cabernet sauvignon.

Biocorner

Că tot ne place bio, și de sărbători puteți așeza pe masă bucate sănătoase, ecologice. Bune de tot. Găsiți pe biocorner.ro de la uleiuri până la dulciuri bio, să vă tihnească după sarmale.  

Bacania Veche

Dacă sunteți și comozi, dar vreți să ”eat local”, pentru că e gustos și sănătos, comandați on-line, că e mai ușor. Pe Bacania Veche aveți un meniu atât de variat, încât nu mai e necesar să vă murdăriți deloc sorțul și aveți mai mult timp de alergat prin mall pe 22 sau chiar pe  24, pentru cei mai leneși. Sau luați direct tot picioru’ de porc. Găsiți oferte la jamboane pe alioli.ro

Nasul Roșu

Nu am uitat de vegani, tot dragi îmi sunt și ei. Și tot masă îmbelșugată le urez și lor de Crăciun, cu mai puțin șorici. Vă recomand ferma ecologică Nasul Rosu, ce promovează producătorii locali și conceptul de farm to table. Indiferent că e iarnă, puteți avea legume și fructe bio pe masa de Crăciun, proaspete chiar. Au pregătit un meniu nou-nouț pentru perioada aceasta, direct din fermă. Și pentru că mereu rămâne loc.

Mara Mura

Și pentru că mereu rămâne loc de cozonac, vi-i recomand pe cei de la Mara Mura, făcuți cu maia, frământați cu grijă și dospiți fix cât trebuie. Aveți de ales dintre cozonaci clasici, cum ne-a obișnuit bunica sau mai emancipați, cu ciocolată și praline. Sau poate vreți un tort. Alegeți singuri, că e greu să fac recomandări la desert, când îi bun tot.  

 

Indiferent dacă sunteți carnivori, vegani, brânzari, fără timp sau chef de bucătărit de sărbători, găsiți de toate, pentru toți, la botu’ calului. Luați-vă iarna sanie, că aveți de unde și vă bucurați mai mult de ea. La anu’ facem și pachete cu Colebil.  

Să vă tihnească sărbătorile și să fiți sănătoși!

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Sunt niste produse excelente. Multumesc mult pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close