„Nepal internet cafe”, carte de Răzvan Marc

185

În seara asta, la Book Corner pe Eroilor (Cluj), una dintre cele mai faine librării în care am intrat în ultima jumătate de an, a avut loc lansarea cărții „Nepal internet cafe” a prietenului meu, Răzvan Marc. El mi-e prieten pentru că-i cel mai blând om pe care-l cunosc și unul dintre cei mai buni. Eu îi sunt prieten pentru că-mi place de el, mai ales pentru că-i așa cum l-am descris mai înainte. Azi mi-a făcut onoarea de a mă lăsa să vorbesc puțin în deschiderea serii, după două doamne distinse, doamna Ana Munteanu, din partea editurii Minerva și doamna Gabriela Lungu, care i-a fost profesoară lui Răzvan în facultate.

Am citit cartea și-mi place. Îmi place pentru că mă duce departe (sunt eu dus, dar niciodată destul de departe, așa că apelez la cărți), pentru că-l aud pe Răzvan când o citesc și pentru că e așa cum mă așteptam, relaxată, relaxantă, cu umor și plină de informații care mi-ar fi de folos dacă aș ajunge zilele astea în Nepal. Vă recomand să o cumpărați și să o citiți. Că merită. Să fiți sănătoși. Pun aici două-trei poze, restul pe pagina mea de Facebook.

Join the Conversation

  1. Adi,vreau sa-ti zic ca sant o fana a lui R.Marc,este grozav,a facut niste emisiuni minunate pe TVR2,pur si simplu imi venea sa-mi iau un rucsac in spinare si s-o pornesc la drum….De atatea ori asi fi vrut sa-i spun ca-i apreciez munca ,dar,,,,,,intotdeauna e un dar.In orice caz metriti cu prisosinta un asemenea prieten…E bun proverbul cu :cine se seamana se aduna:Mi-ati facut o bucurie,pe undeva amandoi….

    1. Adi Hădean Author says:

      eu unul mă bucur. pun pariu că și el:)

  2. Tocmai am terminat de citit cartea. Cu regret am constatat ca este una dintre cele mai slabe carti de calatorie citite de mine. Regret banii dati chiar daca nu au fost multi. N-am plecat cu asteptari prea mari dar si acestea au fost spulberate. In afara de cateva fraze, restul cartii este mai mult decat anost. În plus, textul conține foarte multe greșeli de exprimare iar per total pare o compunere a unui elev de clasă primară.
    Păcat, țara este minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close