Am fost la Social Media Summit Cluj

218

Ieri am stat, vorbit, socializat și învățat, cam toată ziua, la Social Media Summit, eveniment organizat de revista Biz și găzduit de hotelul City Plaza. Mi-a plăcut că sala a fost plină-plină, că vorbitorii nu m-au plictisit (deși nu toate prezentările au fost strălucitoare – o spun, deși poate nu suntă grozav asta, venind de la mine, care am fost vorbitor), că am rămas cu ceva în cap după fiecare prezentare și că n-au fost bâlbe în organizare. Grație lui Dan Ciulea, am înregistrarea prezentării mele. O să o postez mai jos, cu mențiunea că de la minutul 1 încolo se aude ceva mai bine. Dintre prezentări, cel mai mult mi-a plăcut cea a lui Grant Mckenzie vice-president la Ursus (m-a lămurit încă o dată că străinii se descurcă mult mai bine la vorbit în public decât românii). M-a convins Costin (Refresh.ro), m-a convins și Piticu, m-a distrat prezentarea lui Andrei Crivăț și am hăhăit corespunzător la cea a lui Chinezu, care pare că ia viața la mișto dar care spune multe pentru urechea pregătită să audă.

Din prezentarea lui Crivăț.

M-a bucurat revederea cu Arhi și faptul că l-am văzut pe Makavelis fără masca de hokey (cu riscul de a părea obsedat: omule, renunță la ea că n-ai motive să o ții pe față). Bucuros să-l cunosc în sfârșit pe Manafu și recunoscător că am avut ocazia să fiu ieri acolo (mulțumesc, Marta Ușurelu). Cât despre petrecerea de la Gambrinus, ei bine, bravo TVdece și Crivăț, jos pălăria Ovi Sîrb, MISHU și Bendea (atât am apucat din ea, petrecerea, știu că au mai fost și alți oameni pe scenă dar nu i-am prins). Atât de la mine despre asta, să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Imi pare rau ca nu am fost :-) Chiar am ratat un summit chiar tare. Maybe next time!

  2. Foarte fain prezinti , pacat ca nu se gaseste la calitate mai buna. Sau oare se gaseste?

    In timp ce ma uitam la acest film am mancat o felie de tort facut dupa reteta ta de tort in alb, doar ca fara alb :). Am cateva lucruri care le-am invatat de la tine si le tot gatesc , si cand se intampla asta dau la tine pe blog sa platesc tribut :) .
    Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close