Graf, restaurantul

317

Aseară am participat la deschiderea restaurantului Graf din Oradea. Îl cunosc de mic (permiteți), de la stadiul de schiță în mintea unui prieten. Acum l-am văzut pe picioarele lui, gata de viață, gata de drum. Am fost impresionat. E, fără îndoială, cel mai frumos și atent lucrat restaurant pe care l-am văzut până acum în România. Și am văzut câteva. Are șanse să devină cel mai bun. Dar asta-i o poveste pe care ne-o va spune viitorul. Nu scriu acum o cronică, pentru că ar fi o cronică despre seara deschiderii, despre emoții și personalități, despre agitație și efort. Graf merită mai multă atenție. O să vă dau totuși, câteva poze făcute aseară acolo (nu am făcut prea multe pentru că restaurantul era plin și n-am vrut să deranjez pe nimeni, dar voi reveni la Graf special pentru poze). Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Singura stire din tot internetul despre acest restaurant – schitele initiale nu au avut nici un punct comun cu promovarea…exclusivismul mai, pana unde poate duce.

    Ma bucur ca esti in zona – daca ai un minut liber da un semn…telefonic!

  2. Salut Adi,
    Unde e Graf? O adresa, ceva?
    Mersi.

    1. adihadean Author says:

      Bogdan, în spatele Facultății de mediu.

  3. Arata tare bine! Chiar select si cu „vin-o-ncoace”! :)
    Numa’ Oradea ii cam departe oleaca…

  4. Da, cred ca e cel despre care am auzit in urma cu o saptama ca urmeaza sa se deschida pe strada Delavrancea. Proprietarul din cate am inteles e un mare gurmand, iar bucatarul e un tip din Satu-Mare.
    Apropo, ai vazut lista lor de vinuri ?

  5. ioi adi, mi-au binoclat ochii la painea aia.. :P acu si salivez. place painea, noa. aia buna :P

  6. maria stan says:

    Cu siguranta e cel mai elevat restaurant din Oradea, atat ca si design, conceptie si preparate. Rivalizeaza cu tot ce inseamna calitate in Romania .

  7. Am fost la deschidere , este amenajat cu stil , bun gust si mancarea este exceptionala .

    sper sa fie multi clienti tot anul .
    bafta .

  8. Diana Uivaroseanu says:

    Si eu am fost la inaugurare. E intradevar un loc cu mult bun gust, unde am mancat bine si ne-am simtit minunat. Felicitari proprietarilor! Multa bafta!

  9. Mancarea e de-a dreptul gustoasa, un gust rafinat si ingrediente de calitate.
    Decorul modern cu traditional, luminile calde, te fac sa resimti o atmosfera prietenoasa si confortabila, iar servirea e pe masura.
    Sper, insa, ca in meniu sa se mai adauge si alte feluri.

  10. uau, e super, am fost la inaugurare si pot sa spun ca mancarea a fost un deliciu, desertul a fost ceva special si abia astept sa degust si restul mancarurilor, recomand sa mergeti sa incercati

  11. Intr-adevar un adevarat deliciu culinar, clasa si eleganta. Spre surprinderea mea am mai descoperit un loc unde m-am simtit foarte bine pe Jiga 48, Crema Restaurant, nota 10 si lor.

  12. Serestely Robert says:

    La parchet nu v-ati uitat deloc… :) :)

  13. Adela-Bucuresti says:

    Ultra tare!Cel mai bun dintre toate! Cele mai bune trufe(andale :-)!Si cel mai dragut caine: Rock~

  14. Si la preturi cum sta?

  15. Pretul este exagerat,si nu justificat de calitate. Personalul este iritant in incercarea de a te convinge sa cumperi ceva in plus ( vin). la restaurantul francez de pe enescu am mancat mult mai bine si extrem de decent ca si pret.

  16. Cum se numeste restaurantul asta francez?

  17. Preturile sunt similare cu Corsarul, sau chiar sub. In shimb deserturile si mancarea de aici eu nu le-am gasit altundeva.

  18. mai nou si-au schimat si meniul IN BINE… puteti sa-l vedeti si pe http://www.restaurantgraf.ro, sunt si preturile acolo

  19. La ce telefon puteti fi contactati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close