Vitamine pentru seniori

243

Aproape toată lumea face campanie pentru ceva pe final de an. Urmează în cultura noastră câteva săptămâni în care nici iarba nu crește, cel mult se odihnește sub zăpezi, așteptând vremuri mai calde. Cele mai multe dintre campanii nu-mi plac, unele-s în regulă dar nu rezonez eu cu ele iar altele mă ating, mă împing spre acțiune. Uneori, campaniile pe care aleg să le sprijin sau în care mă impic în vreun fel, se intersectează. Așa și de data asta. Campania Nepoți de Crăciun (http://nepotidecraciun.ro/) era în pragul etapei finale, aceea cu alcătuirea pachetelor pentru seniorii din centrele de zi din Cluj. Cu două zile înainte de strângerea de fonduri/bunuri din Polus, primesc un mail din care aflu că Eurovita are această campanie, pe care eu o găsesc pe cât de simpatică, pe atât de folositoare: intri pe http://vitaminepentruseniori.ro, donezi o fotografie sau un gând bun pentru un senior iar Eurovita transformă gestul tău în zece vitmine reale care apoi ajung la un bătrân care are nevoie de ele. Până azi s-au strâns puțin peste 7000 de vitamine. Mai sunt trei zile în care puteți contribui cu gânduri bune exprimte-n fotografii sau cuvinte.

tiberiu matei

Acum, să vă spun în ce fel s-au intersectat cele două campanii: mi s-a cerut o condiție pentru implicarea mea în campania Eurovita. Condiția mea, care a fost exprimată ca o rugăminte, a fost ca Eurovita să doneze niște vitmine adevărate campaniei Nepoți de Crăciun. Lucru care s-a întâmplat și care m-a bucurat.

Mă gândisem să scriu un text frumos pe tema asta, să vă dau un exemplu de gând de pus pe http://vitaminepentruseniori.ro, pentru cazul în care vă hotărâți să vă convertiți gândurile în vitmine. Apoi m-am mai gândit puțin și am realizat că fiecare dintre voi are sau a avut un bunic, o bunică, o mătușă preferată și, de bună seamă, părinți care parcă se grăbesc să plece ori au făcut-o deja, oameni dragi cărora nu le spunem destul de des că-s importanți pentru noi, că i-am vrea aproape sau măcar că am vrea să știm că-s bine. Sunt convins că știți ce aveți de făcut și fără să vă dau eu exemple și îndemnuri. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. MULTA SANATATE SI FELICITARI PENTRU INITIATIVA! SARBATORI FERICITE SI MULTI ANI BUNI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close