Anu-i gata….

121
….trag oblonul
hei, ce ploaie e afara
daca v-a placut bufonul
mai poftiti si maine seara… Nu am pus ghilimele pentru ca randurile de mai sus, desi nu-mi apartin nu sunt tocmai un citat exact. Si, desi nu imi apartin, le indragesc pentru ca se potrivesc de minune cu orice sfarsit care cheama dupa el un inceput. Ma adancesc prea mult in filosofie? Poate…
Anul 2007 se duce la sfarsitul acestei zile si odata cu el pleaca si Jana Gheorghiu, Florian „Motu” Pittis, Bunica mea si alti oameni care au insemnat ceva pentru mine in viata asta. Legile firii spun ca asa trebuie sa fie, iar noi nu avem decat sa le acceptam cu bucurie si cu seninatatea cu care acceptam Legea Gravitatiei sau Legea lui Arhimede, si acestea din urma fiind tot de sorginte divina, desi au fost descoperite de (sau unor) oameni ca noi.
Sper sa avem puterea de a accepta cu zambetul pe buze (in maniera stramosilor nostri daci, „cei mai viteji si mai drepti dintre traci”) si anul care vine, cu bunele si mai putin bunele pe care pun pariu ca le va aduce. Asta in cazul in care asteroidul ala mare despre care spun astronomii ca sta dupa colt si asteapta sa ne dea cu ciomagul in cap, nu o va face in cele din urma, Doamne fereste!
Nu risc sa ma lansez in previziuni pentru anul viitor, o las pe Urania, indraznesc insa sa sper ca ne vom aduna cu totii aici, pe www-ul asta si peste un an, sanatosi, cu voie buna si cu …un an mai multa experinta.
La Multi Ani si Sa Fiti Buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close