Chef Nicolas Delgado de la Graf (Oradea) ne arată azi că nu a primit stele Michelin degeaba. Prepelița afumată instant mi s-a părut un pic genială. Am mâncat-o și aș mânca iar. Sper să vă placă filmul și să învățați din el și cum puteți face un sos brun bun-bun. Să fiți sănătoși.
Fara legatura cu postarea de fata, care tine deja de arta in bucatarie, ma gandesc la un desert pe baza de menta, ciocolata si mascarpone, un fel de after eight varianta desert (sau prajitura, nu stiu). Problema e ca am nevoie de un ajutor autorizat pentru ca altfel nu stiu de unde sa incep.Ma gandeam ca poate vreodata, cand pregatesti un desert te gandesti si la asa ceva.
Este delicios!
Adi, ce este „şalota”? Ceapă?
horațiu, da, e un soi de ceapă:). ceva mai dulce.
NU stiu ce gust are, da de aratat, arata extraordinar
adi arata fooooaaaaarte bine prepelita dar nu e cam ”mult” in farfurie ? ( intreaba un student client fidel fast-food )
ba da, tibi, e cam mult.
Adi,dupa filmuletul asta am realizat adevarata dimensiune a zicalei,,Ce stie taranu ce-i sofranu!?”.Sincer nu am cultura gastronomica necesara pentru a aprecia cum se cuvine arta gatitului,pentru ca ce am vazut aici se apropie de arta.Mi se pare amuzant dupa atata efort si timp si procedee si scule rezultatul final sa fie o mancare la care trebuie sa privesti cu lupa.De fapt nu am inteles niciodata arta miniaturistilor.Sunt lucruri care ma depasesc.Dar apropo ,dupa ce ai savurat delicatesea pregatita ai mai fi putut sa mananci un cocos de casa fiert cu legume si putina paine proaspat scoasa din cuptor?