Cajun cuisine. Fascinantă. Fie și pentru asta și tot aș da o fugă peste ocean. Simplitate rustică, arome tari, bucurie-n farfurie. Acum câteva zile am încercat amestecul cajun de condimente (de la Selgros l-am cumpărat, în zona ustensilelor de bucătărie, nu la raionul cu condimente), improvizând o șarjă de frigărui din ceafă de porc pe care le-am lipit de o tavă de ardei umpluți. Cu mozzarella și agrișe. O să vedeți:
Am tăiat ceafa în cuburi măricele.
Am frecat bine carnea cu praful din cutia asta.
Am copt câțiva ardei pe grătar.
Între timp, agrișele așteptau cuminți, galben-aurii și pline de vitamina C.
Am pus carnea pe țepușe, țepușele pe grătar.
Am curățat ardeii și i-am umplut cu mozzarella și agrișe.
Am pus ardeii într-o tavă și tavape grill, cîteva minute, să se topească brânza.
Cam așa au stat lucrurile.
Gustoase frigăruile (s-au făcut în opt-zece minute), gustoși tare și ardeii.
Să fiți sănătoși.
arata super tare
o mica intrebare insa: ce sunt alea agrise ?
haolica, tu pe ce lume trăiești?:) sunt fructele unui arbust…fructifer:). crește pe la noi.
Agrişele sunt un fel de fructe acre, micuţe, care cresc în tufe… sigur găseşti la piaţă :)
PS: reţeta asta arată fabulos!! Must give it a try, some day… :D
Vaca nu papă agrişe :))
Poate reuşim măcar pe prune să o dăm…
De unde-ti vin ideile astea ? Auzi tu, sa bagi agrise in ardei copti !!!! Esti mortal !
Am crezut că doar căldura de afară mă poate omorâ… Asta până am citit reţeta de mai sus…
Nu stiu ce arata mai bine, pozele sau mancarea. Vrem si noi!!!!!!
:)))
bine ma bine. pana la partea cu prunele. auzi bey asta mic cu litoralu’: nu mai bine ma dai pe euro? mi-ar face bine un kil
cat as fi de satul , tot as vrea sa gust din bunatatile tale ! ma bucur ca am dat siteul tau ! sanatate .
cătălin, mă bucur și eu:)
O explozie de gusturi si mirosuri.Trebuie sa fie fenomenal.
M…mmmm ce as mai manca si eu.