Am gătit în ultimii ani pentru multe-multe evenimente. Sărbători, evenimente private, lansări de carte sau de produs alimentar. Azi trebuie să gătesc pentru lansarea produsului meu online cu care v-am tot amețit aici, aici și aici. Azi e lansarea, tot azi vă dau și ultimul indiciu. Indiciul e meniul pe care l-am pregătit și pe care-l voi executa împreună cu doi prieteni pe care i-am convins să gătească alături de mine. S-ar putea ca, punîndu-le pe toate cap la cap și studiind meniul, să vă faceți o imagine mai clară asupra surprizei pe care o voi dezvălui în seara asta la ora 20.00. Dacă nu reușesc să postez de la evenimentul de lansare, voi scrie de bună seamă mâine dimineață după ce m-oi trezi. Să fiți sănătoși.
Bloc roșu:
Mini crostini cu roșii/busuioc/sare
Tartine cu pastă de prosciutto și fructe roșii (coacăze/zmeură)
Tartine cu friptură de curcan și sfeclă roșie
Tartine cu coppa și rodie
Bloc alb:
Mozzarella cu piper, sare de mare și ulei de măsline
Tartine cu brânză de capră cu trufe
Tartine cu camembert/brie cu emulsie de lime
Tartine cu cremă de brânză de vaci cu ulei aromat
Bloc verde:
Tartine cu spumă de foie gras și pesto
Tartine cu roast beef și piure de mazăre
Tartine cu gorgonzolla și sparanghel
Tartine cu pui și coriandru
Bloc orange:
Tartine cu butterfish și bruniose de portocale
Tartine cu mușchi de porc copt și piure de dovleac
Tartine cu pastă de brânză cu boia afumată
Mini burgeri cu brânză Cheddar
Aha! este vorba de ghidul restaurantelor? :)
atat de mult suspans.offf. gatim cumva meniuri pe culori???
Complex rezidential de blocuri :)
Sa nu uiti sa iei aviz de la PSI :)))
Pana cand lansezi eu aleg blocul rosu :D
Mie imi place cel portocaliu…stiu eu de ce
Succese la lansare
Cred ca e vorba despre propriul tau resaurant. Multa bafta!
Mult succes orice ar fi, orice ai face! Tot ce semnezi tu promite sa fie de incredere. Pea sta mizeaza si cei care te roaga sa le promovezi produsele :-)
Ma tot gindesc la o carte de bucate pe care s-o scrii/povestesti. Stiu, ai blog cu retete (am laptopul in bucatarie cind gatesc vreo reteta de-a ta dar, parca tot o carte ar fi mai buna. Old fashion? maybe, dar ma gindesc ca o carte poate fi oferita cadou, un link , n-ar impresiona la fel….Sa fii sanatos!
deschiderea unei firme de traiteur/catering ( din pacate si spre rusinea mea nu am cuvantul in romaneste)?
cele de mai sus par destul de apetisante, doar una mi-a facut pielea de gaina – tartina cu foie gras si pesto! pacat sa strici o materie nobila ca foie-gras-ul.