Cunoaște-ți bloggerul: Mircea Banu

372

 Eşti ceea ce mănânci?

Mai degrabă eşti ceea ce digeri.

Acasă sau la restaurant?

Acasă. Întotdeauna.

 Şcolit sau auto-educat?

Şcolit doar din raţiuni legale. Autodidact, am mai spus.

 Comentezi emisiunile culinare de la TV?

Nu am TV.

Trei bucătari care te inspiră: 

Un bucătar: AnthonyBourdain ; un cofetar: Christophe Felder ; un autodidact: Alton Brown

 Te influenţează părerea cititorilor despre reţetele pe care le postezi?

Nu. Mă enervează uneori, dar nu mă influenţează.

Te influenţează părerea prietenilor despre mâncarea pe  care o găteşti?

Nu.

 Ai emoţii când găteşti pentru oameni care plătesc pentru mâncarea ta?

Fac asta în fiecare zi. Ar fi neproductiv să am emoţii tot timpul.

 Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?

Eşti la fel de prost ca ieri?

10. Care e răspunsul?

Depinde de zi.

Poza profil

Join the Conversation

  1. Imi place claritatea ta in exprimare. Si in articole si in retete.

  2. Eu nu știu cum poți să evoluezi dacă nu te influențează părerea celor care îți gustă mâncarea / îți citesc rețetele. Nimeni nu spune să ții cont 100% de părerile exprimate (nici nu s-ar putea, ce îi place unuia îi displace altuia), dar să nu te influențeze deloc mi se pare un pic ciudat.

  3. V-am mai spus, poate va aduceti aminte, aveti vorbele la Dvs.
    Ironie fine, muscatoare, de calitate.
    (btw, am ramas fara tv de vreo 3 saptamani si simt ca-mi revin tiglele pe casa).

    Felicitari si succes (seci cuvinte, nu?, dar din toata inima)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close