Pepperonata aka ghiveci de ardei

414

(PUB) Pentru astăzi ceva ușor, nu vă plictisesc prea tare – Pepperoneta aka ghiveci de ardei. Simplu, gustos și arătos. Dumincii îi șade bine pe tihnă. Așa că:

  • pune 3 linguri de ulei la încins
  • pune în ulei 3-4 cepe mari tăiate solzi
  • adaugă 1 kilogram de ardei din soiuri diverse, tăiați julienne.
  • când s-au înmuiat ardeii, adaugă 200 de mililitri de bulion. Lasă să clocotească.
  • potrivește gustul cu sare și piper
  • gratinează mâncarea cu Grana Padano.
  • joacă-te. Combină ghiveciul de ardei cu pătrunjel, ouă, șuncă sau afumături.

Și mai simplu:

Să fiți sănătoși.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close