Dragii mei, vă aștept pe 11 și 12 Martie la Tarot, în București. Voi găti acolo pentru Daniel Răduță. Aici aveți afișul acțiunii. Vă rog să dați vestea mai departe, ar fi frumos din partea noastră să umplem localul lui Mugurel Vrabete.
PS: prețul unui meniu e de 69 de lei.
Click pe afiș pentru mărire. Dacă vreți să-l vedeți și mai mare, click pe săgeata verde.
Adaugat pe :
http://www.andreecosmetic.blogspot.com
http://www.muguri.blogspot.com
http://www.andreesfairytale.blogspot.com
Mult succes Adi!
Buna Adi,
Sint pentru prima data pe blogul unui om care se pare (daca eu am inteles bine) traieste din facut mincare pentru ca ii place cu adevarat.
Eu sint plecat de multa vreme din tara si de vreo zece ani sint in Franta.
M-am tot gindit, ar fi super sa fac un restaurant nu conteaza cu ce specific si sa le placa oamenilor sa vina la mine pentru ca imi place si mie.
Cum faceti fratilor cu „materia prima” in tara? Eu aici pot sa cumpar putin si bun, da un bun de ala de te ia lesinu’, o carne de vitel care la doi cm grosime are nevoie de exact un minut in tigaia incinsa cu sare si dupa aia se topeste de-a dreptul in gura, un peste care da din coada inainte de a-l face fileu, o leguma strimba si cu gust, in fine, cum se poate aproviziona un „chef” in Romania? Isi face singur ferma sau cum procedeaza? Ca sintem la o ora de Dunare dar habar nu am daca putem conta pe un produs proaspat zilnic? Ca nici mere de la noi nu mai sint? Nu neg nuanta si finetea sosului si a amestecului savant, sint pur si simplu blocat de ce vad in genere cind vin in Bucuresti in materie de „produse alimentare de baza”… se gaseste usor unt de casa? cum faceti fratilor?
Multam anticipat, daca ai vreme sa scrii doua rinduri.
Gabriel, nu știu cum se descurcă în București, în nord vest mai mergem în Ungaria, Austria…
Andrea, mulțumesc frumos:-)
M-ai facut sa salivez la ora asta…Deci trecem in program „mancare buna de la Adi Hadean – 11 si 12 martie”
Pe afis, pozele de la supe nu-s inversate?
punem alerta pe telefon :d))
de la ce ora o sa fie?
delia, de la ora 19