Să vorbesc la Primărie, să-mi repare strada mie…

158

Știți ce i-o trecut Groparelui prin cap? Nu, nu aia. Bine, și aia, da’ și să pună în Primăria din Cluj o listă cu bloggerii clujeni, așa cum există o listă cu organele de presă din Cluj (asta cu organele mi-a venit probabil de la postarea cu tocana de pipote). Cu acest gând, …

Aşa că m-am luat de o areapă şi m-am dus la purtătoarea de cuvânt a primăriei, cu tupeu. Şi i-am vorbit frumos:

– Da’… bloggerii clujeni ce ar trebui să facă să aibe şi ei un panou acolo, pe peretele cu media clujeană?
– Nimic! Numai să mi-l aducă!

Deci exact aşa mi-a vorbit purtătoarea de cuvânt.

Drept urmare, dragi bloggeri clujeni ACTIVI, doresc – dorim – să facem un panou cu bloggerii clujeni, să fim puşi la loc de cinste acolo, pe păretele mass.-mediei clujene. Aşa că dacă doriţi şi voi acest lucru, vă rog frumos să vă lăsaţi datele voastre şi numele blogului în formularul de la coada postării.

Restul, fix pe blogul lui, acolo unde se întocmește și lista. Pam-pam!

Join the Conversation

 1. Mneata !
  Acum veti primi autostrada ! Numa’ sa va tina internetul la cati cetateni vor dori sa va viziteze pe „strada” !
  Succes !

 2. ….poate le vine vreo idee, de va ard primaroshii o taxa….stati in banca voastra! :))
  „gura pacatosului adevar graieste”…..

 3. Stii ce as vrea sa gatesc si nu stiu cu? Pulpe de pui dezosate. Stiu doar sa le fac cu paprikas alb… foarte bun dar as vrea ceva nou. Imi poti da o idee?

 4. De mult timp, de foarte mult timp doresc sa va scriu, stimate domn Adi Hadean… Dar, uneori din lipsa de cuvinte, alteori, din lipsa de timp, nu am reusit sa postez si eu macar un rand pe acest blog. Pt mine chestia cu blogul e cam la fel cum e chestia cu gatitul: imi place, ma atrage… dar sunt la inceput de drum…Ei… dar nu vreu sa vb despre mine, ci despre dvs sau mai exact, despre acest blog.

  Despre dvs…offf, daca eram mai tanara cu 10 ani, mai slaba cu vreo 5 kg si (optional) mai inalta cu vreo 10 cm…….cu siguranta ca scriam mai multe „cuvinte de lauda”, dar cum sunteti deja luat, iar eu sunt sotie si mama a doi copii, ma limitez la a spune: „Ce minune de barbat!!! :STIE SA GATEASCA!!! Scrie bine si Corect! Si!!!! Ii place fotografia!” Bravo, domnule! Ati luat toate calitatile pe care i le-as fi dat si sotului meu (inginer, microbist si …paralel cu gatitul!)

  Iar acum, despre blog: FFF TARE! Foarte apetisant, foarte stimulator, foarte buune pozele, scris inteligent, „lizibil” si corect (repet)!. FB!!
  In concluzie, imi place, desi nu sunt genul acela de bucatareasa, care sa gateasca in fiecare zi, blogul dvs il vizitez zilnic, chiar daca , uneori, citesc doar titlul….

  Cum am aflat de dvs si de blogul dvs?
  Din Revista Felicia!!!O reteta de-a dvs mi-a stimulat apetitul, iar fotografia dvs, mi-a atras atentia…si asa…www…

  PS. Bravo bloggerilor clujeni ca exista si ca sunt …uniti! ( …ca sa fac si o legatura cu subiectul discutiei…)

  1. adihadean Author says:

   Diana, mulțumesc:). Sunt convins că soțul tău are niște calități care l-au făcut ce este acum, adică soțul tău:). Să fiți sănătoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close