Despre business-uri mici și visuri mari: White Smoke

176

Prietenii de la White Smoke mi-au dat o mână bună de ajutor la unul dintre evenimentele de la Suceava, punându-mi la dispoziție smokerele lor. Am fericit multă lume care a gustat din acea carne gătită în smokere și sper să fac asta în continuare, de aceea astăzi povestim puțin despre White Smoke, despre cine e în spatele acestui business și despre produsele pe care vi le pun la dispoziție.

“Salut cititorule,

 

Nu demult am început a zămisli în Ipotești bucăți de carne împăturite în fum de  fag, gândindu-ne că e de ajuns să ținem la deviza noastră :”Sare, fum și timp”.

 

Prima noastă afumătoare – OLGUȚA s-a născut în 2018 din mâinile fierarului Costea din Roșcani care,  după ce ne-a făcut gardul, s-a încumetat să tragă câteva dungi de sudura și pentru proiectul nostru.

În 2021 a ieșit și OLGUȚA 2,sora mai mică, pe care acum o găsiți la magazinul nostru din Ipotești. Creaăa un pic diferit față de  sora sa, poate să afume aproximativ 120 kg de carne pe zi…asta daca o ajută și cei doi pălmași ai societății…Gabrian și Văru’.

Pălmașii sunt foști corporatiști și foști colegi de liceu ,care au descoperit după câțiva ani că e bine sa îți creezi propria poveste, și cum altfel decât semnalizând prin fum că la Ipotești a apărut White Smoke.

 

Ținem mult la ceea ce facem și te invităm în povestea noastră oricând ți se pare că ai un pas prea grăbit și nu știi cum să îți potolești amintirile  despre carnea afumată a bunicilor.”

 

Despre White Smoke și despre produsele lor găsiți mai multe informații pe site-ul lor https://whitesmoke.ro/produse/

Sau puteți să-i urmăriți și pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100063631419429  să vedeți cu ce-și mai ocupă timpul.

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close