Despre business-uri mici și visuri mari: Zaliari Olive Oil

230

Când viața îți dă..măsline, faci din ele ulei de măsline. Și nu doar așa, din joacă, ci încerci să faci unul dintre cele mai bune uleiuri de măsline care există. Sortimente or fi, nu multe, foarte multe, dar garanția că munca pe care o faci este una extrem de bună, se cunoaște din feedback-ul clienților, dar mai ales, din rezultatele concursurilor la care participi și ți se confirmă că tot ceea ce faci, faci bine.

“Numele meu e Andreea Koronios si impreuna cu sotul meu, Babis Koronios, avem o livada de maslini in Peloponez Grecia. ( Filiatra se numește orașul) 

Noi recoltam măsline, le presam, imbuteliem uleiul si-l aducem in România.

Imbuteliem atat varianta nefiltrata, adică din presa direct in sticla, cu tot cu pulpa de masline, cât si varianta filtrata ( inainte sa ajungă in sticle, uleiul trece printr-un filtru de vata minerala alimentare care reține pulpa)

Menționez de asemenea ca uleiul nostru a fost medaliat cu argint, atat pentru calitate cat si pentru polifenoli, la Berlin la Global olive oil award, un concurs in care au fost înscrise peste 880 uleiuri de măsline din întreaga lume.

Mai multe despre povestea lor puteți citi pe site-ul https://zaliari.ro/

Dar puteți să-i urmăriți în continuare și pe rețelele sociale:

Facebook – https://www.facebook.com/zaliarioil/

Instagram – https://www.instagram.com/zaliari_oliveoil/

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close