Despre business-uri mici și visuri mari:HillHouse pool & Lounge

378

Dragii mei, iată că am ajuns și la finalul campaniei e promovare a business-urilor de pe meleagurile noastre, de la producători artizanali, la locații excepționale, am considerat că cele 15 (că atâtea au ajuns) merită câte un articol pe blog, iar povestea lor merită citită de cât mai mulți dintre voi.

Ultimii despre care vreau să vă povestesc sunt cei de la Hill House pool & Lounge, sau mai bine zis, vreau să vă spun despre această locație care se află în Cluj-Napoca și care merită vizita voastră, dacă sunteți prin zonă și aveți de organizat vreun eveniment.

 

“Probabil ai auzit deja de HillHouse pool & Lounge sau poate ai și ajuns deja la una din petrecerile lor memorabile. Este o locație excepțională, care găzduiește anual zeci de evenimente corporate sofisticate și petreceri private cu stil.

Ce face acest loc atât de special? Ar fi multe de zis aici: de la piscina infinity, la Lounge-ul interior cu o priveliște panoramică asupra orașului și până la spațiul exterior care este absolut superb.

Fie că privești apusul împreună cu prietenii în cadrul unei petreceri, organizezi un workshop sau petrecerea anuală de Crăciun cu firma, acest spațiu îți oferă o experiență completă, și devine un refugiu urban pentru cei care doresc să trăiască evenimentul într-un mod inedit.  Așa că… dacă urmează să ai nunta, botezul sau vrei să fii gazda celei mai tari petreceri, locația îți este pregătită să devină gazda acestor experiențe și nu numai.”

 

Puteți să-i urmăriți în continuare în social media:

Facebook – https://www.facebook.com/HillHousepoolandLounge

Instagram – https://www.instagram.com/hillhouse.lounge/?hl=en

Să fiți sănătoși!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close