Pulpe de pui, cu legume la tigaie

438

Pulpele de azi se leagă de supa de ieri. După supă am rămas cu două pulpe sănătoase și cu câteva legume fierte. Știam că de aici o să mai iasă un fel de mâncare (puteam să le mănmânc pe toate așa dar nu mă omor după carnea de pui fiartă) și mai știam ceva: că o să fie foarte simplu.

Am stropit cu ulei o tigaie antiaderentă. Prin stropit înțeleg:

Am pus tigaia pe foc și pulpele în ea. Cu pielea în jos.

Am pus cam o linguriță de zahăr brut peste pulpe. Pentru a obține un strat subțire de caramel, nu de alta.

Am pus și legumele în tigaie, pe care am ținut-o pe foc trei-patru minute, la foc iute.

Complicat?

Nu cred. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Cel mai complicat este sa gasim „puiul de curte”,in rest,totul arata minunat,iar gustul trebuie sa fie pe masura. :)

  2. wow, Adi, geniala idee. de fiecare data cand fac supa de galuste – si fac des, ca am un bebelus:D-regret ca trebuie sa arunc atata bunatate de legume. carnea o mai ameteam eu in pui cu smantana sau altele, dar uite, la legume nu aveam solutie. super, super.

    1. Draga Ani, o alta solutie pentru ce iti ramane de la supa este salata de care vrei tu si cum vrei tu, de cele mai multe ori boeuf, dar nu neaparat! sa iti traiasca piticul!

    2. Adi Hădean Author says:

      am mai mulți pitici, nu știu la care te referi:).

  3. @Ani, legumele le poti pune pasa in blender, va iesi o pasta buna pt bebelusul tau.

  4. ufff nu-mi place deloc la gust carnea de pui din comert :( noi am incercat o varianta la cuptor cu sos de miere (inloc de zahar brun caramelizat) si ceva boia de ardei dulce

  5. Mi-ai facut o pofta cu astea…

  6. MariusBohiltea says:

    Reteta e valabila si cu zaharul normal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close