Motivul pentru care beau bere

204

Drumul spre dezbaterea pe tema „Berea se bea doar pentru gust?” inițiată de Ciuc Premium a ajuns într-o etapă oarecum avansată. Echipele (Chinezu și Busu, Exarhu și Adrian Georgescu, Adrian Ciubotaru și Sergiu Floroaia, Alexandru Negrea și Grasu XXL, Bobby Voicu și Gabriel Radu respectiv eu și Teo) au ales motivele pe care le vor susține în dezbatere. Fiecare dintre noi are o părere. Dacă Exarhu și Adrian Georgescu susțin că berea se bea doar pentru gust, noi venim cu o altă teorie, pe care o explic aici pe scurt: bei bere pentru că poți (o să păstrez argumentația pentru dezbartere, mi-e că dacă scriu pe blog, le dau gloanțe oponenților noștri). O bere bună poate fi mai ieftină decât un vin bun, o bere ține mai mult și implicit poveștile se lungesc, poți duce mai multă bere decât rom (de exemplu, și aici nu vorbim despre cazurile patologice ci despre ocaziile fericite în care băutul e prilej de destindere, nu de abuz). În plus, bere găsești peste tot și poți să o bei în aproape orice împrejurare, fără să fii nevoit să renunți la etichetă (nu mă refer la cea de pe sticlă).

Așadar, pentru că dezbaterea se apropie  – va fi publică și cu public și va fi transmisă pe pagina de Facebook a berii Ciuc, în data de 27 Ianuarie între orele 16 și 19 – vă invit să intrați pe pagină, să accesați aplicația și să ne votați. Sper să vă placă filmulețul nostru.Vestea bună e că în timpul dezbaterii o să ne puteți ajuta cu argumente, adică să ne „suflați”, în comentarii pe pagina de facebook Ciuc. Puteți să lăsați comentarii și argumente în sprijinul motivului susținut de Teo și de mine și aici, la această postare, o să le folosim de bună seamă:). Mulțmesc frumos.

 

Join the Conversation

 1. Sa stii ca m’am intrebat la un moment dat de ce uneori as bea o bere…iar alteori nu. Pt mine berea se bea de pofta, pur si simplu cateodata mi se face pofta de bere si vorba ta: tine mai mult in asa fel incat ai suficient timp sa stai de vorba la o bere fara sa umplii si sa tot umplii, d’aia si cafeaua la noi in familie se face mai multa dar cu aceeasi cantitate de cafea. Te salut cu drag!!

 2. Gata, te-am votat! Dai o bere? :))

  1. Adi Hădean Author says:

   se zice corect „hai la o bere”, apoi vedem care câte dă:)

  2. Madalin Paul says:

   deci apare un nou ciuc ? :>

 3. Claudia Serafimciuc says:

  Un vot si de la mine…268!
  P.S. Te-am urmarit cu mare interes in ziua de Revelion, atunci cand se transmitea in direct din bucataria in care gateai!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumesc:)

 4. Va votez cu amandoua mainile.Pai unde ai mai auzit „hai sa mergem la un vin”?,foarte rar.Toata lumea spune „hai la o bere”,chiar si iarna.Vara….nici nu mai vb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close