Poze cu mâncare

259

Mă întreabă prietenii de ce nu-mi vând fotografiile cu mâncare pe site-urile specializate. În primul rând, mi se pare foarte complicat. În al dolea rând, când  mă uit pe câte un site de felul ăsta, văd fotografii culinare extraordinare și-mi spun că mai bine stau și exersez (încă) puțin. Pe e altă parte, prefer să pun fotografiile aici și să-i las pe cei ce doresc să le cumpere pentru diverse scopuri să mă abordeze. Unii o fac, alții doar le fură și le pun în pliante ori meniuri. Asta dacă nu-și decorează vitrinele cu ele. Se întâmplă. Pe unii îi descopăr și iau măsuri. Pe cei mai mulți nu. Stăm pe internet și mulți cred că dacă-i pe net e gratis, la liber și pentru folosința neîngrădită a tuturor. Nu-i bai. Decât să ne supărăm, mai bine un cântec vesel să cântăm. Și să ne uităm la niște fotografii cu mâncare. Le-am făcut în ultimii ani. Sper să vă placă. Să fiți sănătoși.

cremă de usturi cu roșii uscate

fasole cu ierburi și roșii

morcovi cu ulei și sare

dulce de leche

gulyas

mămăligă cu ochiuri și jumări

mușchi de porc cu semințe

cartofi sotați cu ceapă

roșii

pizza

risotto

brânză de capră

înghețată de dude

Join the Conversation

  1. Poate ca ceea ce vezi in acele fotografi culinare nu reprezinta ceva intr-adevar comestibil, spre deosebire pozele tale care reprezinta mancare adevarata.

  2. Se pot pune foarte usor, se face un cont, le uploadezi acolo si cam asta e tot, si ai un cont de paypal unde iti fac ei plata.

    Sunt multe dar unul din cele mai cunoscute e http://www.deviantart.com/

  3. Radu Cirstea says:

    Le poti vinde prin site-urile de microstock, dar cu siguranta ca nu o sa te imbogatesti din asta si nu merita deranjul.

  4. sepsi renata says:

    cu siguranta daca pui retetele in vanzare nu vor mai fi interesati de ele .Spiritual vei fi mult mai castigat de comentariile si aprecierile celor de pe blog.Cei saraci sunt si ei oameni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close