Cunoaște-ți bloggerul: Mihai Fetcu

187

1. Cine ești și ce faci?

Mihai Fetcu, barman rezident Bar D.O.M.E şi mă ocup cu tot ceea ce înseamnă lumea barului. Pornind de la cursuri de barmani (Arta de a fi barman), evenimente de bar catering (Bar D.O.M.E Events), bar trivia (Cocktail Trivia), gheaţă (Ice Division), bar blogging & vlogging, ş.a.m.dmihai-fetcu

2. De ce ai ales internship-ul pe adihadean.ro?

Mereu am fost atras de bucătărie, urmăresc tot felul de emisiuni culinare şi mi-am zis că este locul potrivit pentru a împărtăşi o parte din cunoştiinţele mele legate de bar celor interesaţi, mai ales că mereu lumea barului a fost strâns legată de lumea bucătăriei.

3. Cu ce așteptări ai intrat în echipă?

Am vrut să îmi îmbogăţesc bagajul de cunoştiinţe din domeniul gastronomiei şi am avut noroc că am dat peste o echipă fantastică, plină de idei şi îndrăzneaţă. După aproape un an de zile, am un carneţel plin de reţete şi idei ce urmează a fi puse în practică.

4. Cum ți s-a părut experiența până în prezent?

Un blog culinar este foarte diferit de un blog pentru barmani. Informaţia trebuie structurată altfel, reţetele sunt diferite şi cred că cel mai mult mi-au plăcut temele primite pentru articole. M-au ajutat să ies din zona mea de confort pentru a putea crea reţete ce se pot aborda în orice bucătărie.mihai-fetcu

5. Ești ceea ce bei?

Da. Cu siguranţă. Tot ceea ce prezint pe toate platformele de socializare sunt creaţiile mele, iar după şedinţele de fotografie, avem ocazia cu toţii să stăm şi să degustăm băuturile.

6. Acasă sau la restaurant?

Ambele. Acasă când vreau să mănânc/beau ceva în grabă, iar la restaurant când sunt în căutarea unei experienţe pe care nu o pot dobândi acasă.

7. Școlit sau auto-educat?

Ambele. Informaţia trebuie culeasă din cât mai multe surse, după care analizată şi indexată. Sunt şcoli care îţi oferă informaţii pe care nu le găseşti decât acolo, iar eu am încercat mereu să merg la toate cursurile posibile pentru a putea culege cât mai multe informaţii.mihai-fetcu

8. Trei barmani care te inspiră?

Într-o ordine absolut aleatorie, Luca Daniel, Katalin Bene şi Luca Valentin. Toţi trei sunt barmani români. Primul a fost profesorul meu în arta barului, Katalin Bene aş putea spune că este varianta mea feminină, dar mult mai dezvoltată, iar de fiecare dată când sunt secătuit de puteri şi nu mai am vlagă pentru a continua anumite proiecte, trag un ochi pe pagina lui Luca Valentin şi îmi revin.mihai-fetcu

9. Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?

Da şi nu. Depinde de la caz la caz. Sunt cititori care ştiu mult mai multe lucruri decât tine şi atunci e bine să pleci urechea la vorbele lor, dar sunt şi alţii care spun lucruri doar de dragul de a fi spuse. Cred că cel mai bine este să te mulezi după situaţie. La început puneam la suflet orice comentariu, orice părere şi mi-am dat seama că nu ajung nicăieri în modul acesta.

10. Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?

Cum am reuşit să devin vegetarian “peste noapte”.

11. Care e răspunsul?

Sunt Taur. Dacă îmi stabilesc un obiectiv, fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a-l duce la îndeplinire.mihai-fetcu

Mihai Fetcu

www.bardome.ro

alist

Join the Conversation

  1. Așteptăm cu interes articolele noului membru al echipei! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close