Despre business-uri mici și visuri mari: PapoHAPO

166

Deși v-am spus că seria de promovare a micilor afaceri de pe meleagurile noastre s-a încheiat, astăzi vă mai zic totuși câte ceva despre una dintre cele pe care nu le-am menționat, dar care merită amintită. Vorbim despre PapoHAPO, în spatele căreia se află familia Vlădău.

Au apelat la noi oferindu-ne ajutor, iar aici mă refer la o cantitate generoasă de produse marca PapoHAPO, care au fost donate Asociației noastre și de care s-au bucurat niște oameni exact de sărbători. Ne-au bucurat și pe noi, cei care ne ocupăm de Asociație, prin gestul lor, dar și pe cei de la Asociația Comunitatea Milei, din Călărași, care s-au bucurat de 250 de porții de mâncare ready-to-eat. Simt că este de datoria mea să le mulțumesc în public pentru acest ajutor și-mi doresc, bineînțeles, ca povestea lor  și a produselor lor să ajungă la urechile voastre.

Din inima României, a luat fiinţă o marcă care propune o soluţie în plus pentru cei care doresc o mâncare savuroasă, dar nu au timp sau nu le place să gătească. 

Suntem familia Vlădoiu, cu experienţă în comerţul cu produse vrac, am muncit din greu timp de trei ani pentru a dezvolta acest concept.

Ne-a trebuit mult timp pentru a decide care vor fi produsele pe care vrem să le lansăm sub acest brand. După ani de căutări, am reuşit să prezentăm pe piaţa locală nu mai puţin de 14 produse din categoria ready to eat sub numele PapoHAPO. 

Pentru mulţi dintre noi, gătitul poate fi o povară. Cu toate acestea, este important să mâncăm mâncăruri delicioase pentru a ne satisface poftele. Dar ce ne facem atunci când nu avem timp sau energie pentru gătit? Acolo intervine PapoHAPO, cu soluţia ready to eat.

Am gândit acest brand ca o alternativă delicioasă la alimentele convenţionale pe care le găsești în magazine. PapoHAPO este diferit! Te poți bucura de mâncare delicioasă fără să îi acorzi timp şi efort!

Toată această minunată poveste a început cu noi. Doi antreprenori hotărâţi să aducă o schimbare pozitivă în viaţa oamenilor. Este numită PapoHAPO.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre povestea lor, dar și despre produsele ready-to-eat marca PapoHAPO, vă invit să le vizitați site-ul https://papohapo.ro/

Însă puteți să-i urmăriți și pe rețetele sociale:

Instagram – https://www.instagram.com/papohapo_food/

Facebook – https://www.facebook.com/PapoHapoFood/

 

Să fiți sănătoși!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close