O noapte albă pentru o excursie în Austria

115

Când mă gândesc la ce am mâncat în Austria, dar mai ales la ce n-am apucat să mănânc, mă apucă așa niște furnicături în buricele degetelor. S-ar putea să ajung luna viitoare acolo, dacă toate merg bine, măcar pentru un week-end prelungit. Și dacă n-o să ajung luna viitoare, tot fac eu cumva și mă întorc. Dar, destul despre mine, mai bine vă spun cum puteți obține o excursie pentru 4 persoane în Austria sau unul dintre cele două iPhone4 pe care le pun pe masă prietenii mei de la Polus Center cu ocazia faptului că nu le place acasă și vor să stea la serviciu până târziu (probabil mai sunt și alte motive pentru care organizează Noaptea albă a reducerilor, pe 28 Ianuarie, între 0rele 20.00 și 1.00). Ca să obțineți o șansă, trebuie să cumpărați din Polus de cel puțin 50 de lei. Mergeți cu bonul la biroul de informații, de unde primiți câte un talon pentru fiecare prag de 50 de lei atins (trebuie să aveți cel puțin 50 de lei pe un bon). Puneți taloanele în urnă și așteptați până pe 29 Ianuarie, ora 12.oo, pentru tragerea la sorți. Succes. Poate ne vedem în Austria:).

Join the Conversation

  1. Daca ajungi in Austria aici poti manca lacuste http://www.crossfield.at/index.php?article_id=6#specials, la Deli Naschmarkt gatesc excelent miel, un melange bun poti bea la Aida, aici poti manca un mic dejun cu carti intr-un altfel de atmosfera http://www.phil.info/ iar pentru o seara altfel decat tipic austriaca (seara chiar n-au mult umor, crede-ma) puteti incerca http://www.manolos.at/

  2. Parerea mea, fireste!:)

  3. Am fost recent in Austria si mi-a placut foarte mult. Totul este organizat, curat si pus la punct. Totusi o vacanta intr-o tara latina ma atrage ma mult din cauza ca este mai vesela si plina de energie. Am scris si un articol detaliat despre experienta mea in Austria (cazare, preturi, obiective, atmosferta, etc):
    http://roxandrei.ro/calatorii/vacanta-in-austria/
    Voi reveni in acesta tara in vacanta de iarna pentru schi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close