Premiul de la Chef Works și adihadean.ro

270

Dragii mei, am terminat de postat cele 15 rețete selectate din cele 250 de aplicații trimise (au fost peste 250 de rețete). Unele v-au plăcut, unele nu, unele au atras cititori, altele au atras multe comentarii, unele dintre ele au generat foarte multe interacțiuni pe pagina mea de Facebook. Contează lucrurile înșirate de mine mai sus în alegerea celor trei interni?

manusa

Da, în măsura în care ele se potrivesc cu reacțiile mele și cu emoțiile încercate de mine când am văzut prima oară rețetele, poveștile și fotografiile. Scopul meu nu e să am trafic mai mare (dacă era așa, căutam pe cineva consacrat și îi propuneam un contract, un parteneriat), scopul meu e să ajut pe cineva să crească fără a diminua calitatea blogului din acest moment. De ce trei interni și nu unul? Pentru că vreau să stimulez un soi de competiție permanentă între ei, să-i ajut să părăsească zonele în care se simt confortabil și să-și depășească așteptările, să mă depășească și pe mine, dacă își doresc asta și dacă pot să o facă.

sort

De ce am ales aceste 15 rețete și nu altele? E simplu și dificil de explicat în același timp. O fotografie bună e un plus, dar și potențialul sesizat în spatele unei fotografii mai puțin reușite e important pentru mine. Un text corect din punct de vedere gramatical e bun, dar capacitatea autorului de a mă scufunda în poveste contează pentru mine mai mult decât micile erori gramaticale care pot fi corectate (înainte de a ne da atoatecorecți și atoatecorectori, poate-i mai bine să citim și să aflăm că mulți dintre marii scriitori ai lumii au avut ori au nevoie de corectură, ea fiind oricum aplicată, pentru orice eventualitate).

broderie

 

Acestea fiind spuse, îmi iau câteva zile pentru a decide care vor fi cei trei interni. Voi scrie despre ei după ce-i voi anunța și pe ei și după ce-mi vor furniza suficiente informații pentru realizarea unor profile publicabile aici. În ceea ce privește premiile pentru cei 15,  ar trebui să fie deja pe drum spre ei și să ajungă cât de curând. Ele vin de la Chef Works, un loc pe care vă invit să-l vizitați, fie că sunteți profesioniști, fie că sunteți amatori. Veți găsi acolo lucruri folositoare. Să fiți sănătoși.

servet

Join the Conversation

  1. Marginean Alina says:

    Felicitari celor 15 norocosi ,eu sincer sunt cam dezamagita ca nu am fost aleasa dar conteaza participarea nu premiul,ma bucur ca am fost si eu aici cu ceva bun si cu siguranta ce e al meu e pus deoparte (e o vorba de a mea )
    Numai bine si mult succes
    zi frumoasa

  2. Felicitari tuturor participantilor, finalistilor si mai ales celor 3 interni :) . Mi-a placut foarte mult aceasta competitie. Te voi urmari in continuare cu aceeasi placere. :)
    Bine punctat!

  3. Mulțumesc Chef!
    Am primit premiul ieri.

  4. Alexa Georgeta says:

    Felicitari si mult succes in tot ce faci , sa fi binecuvantat , si imi plac mult premiile .

  5. salut,
    postarea asta este doar pentru tine, nu trebuie sa o publici. nu are legatura cu mancarea ci doar cu site-ul. din pacate vine un moment in viata oricarui site/blog cat de cat de succes cand este cuprins de virusul schimbarii si o interfata simpla si usor utilizabila este impopotonata inutil cu tot felul de animatii si zorzoane si drept urmare devine mai greoi. de exemplu acum site-ul tau nu vrea nici batut sa se incarce pe IOS nici in Safari, nici in Chrome. in rest numai de bine

    1. Adi Hădean Author says:

      eu îl văd pe ios. și pe safari și pe chrome.

  6. Salut Adi,
    Uite am o rugaminte….Se poate sa postezi si o reteta pentru cookies? Sunt niste prajiturele americane foarte gustoase….as dori sa incerc reteta ta daca ai cateva secrete in prepararea lor….
    Am mai testat retete de la tine de pe blog si sunt foarte bune….Cu aceasta ocazie iti multumesc ca iti faci timp sa mai postezi cate o reteta.

    Toate cele bune din Ardeal!

  7. Ana-Maria says:

    Buna Chef Hadean! Se poate sa ma ajutati,va rog,cu o reteta pentru ciorba momarlaneasca? Am tot cautat reteta,insa nu gasesc. Va multumesc anticipat!

  8. Buna Adi, poti sa imi recomanzi un curs profesionist de bucatar? Multumesc frumos.

  9. Ai cugetat, chef, care sunt cei 3 ?:) S-a publicat pe undeva, si mi-a scapat mie, oare?

  10. As dori sa va contactez in vederea unei colaborari.
    Va multumesc pentru raspuns si astept date contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close