Eveniment umanitar la Voila Bistro

214

Dragii mei, pe 7 Februarie, gătesc la Voila Bistro în București, în beneficiul HHC România. Ajutoarele mele vor fi Amalia Enache și Radu Dumitrescu. Pentru cine gătim? Spune Amalia:

„Toată acțiunea noastră îi e dedicată lui Alexandru, un băiat de 17 ani, care este cu adevărat de nota 10. Cam acolo sunt mediile lui la liceu, cam acolo se anunță și cariera lui sportivă. Din păcate, o gravă problemă de sănătate, o tumoare urâtă și complicată încearcă să-i ia din avântul cu care a pornit în viață. Numai că Alexandru rămâne de nota 10. Luptă pentru el și pentru alții. A alergat, în situația lui, un maraton, pentru alți copii aflați în nevoie. Iar atunci când HHC România i-a propus să-l ajute, Alexandru a hotărât altceva: în ciuda problemelor lui de sănătate, să se alăture el cauzei HHC România și să ajute alți copii. Așa că, deși nu sunt o mare bucătăreasă, oricât m-ar pune Chef Adrian Hădean să alerg prin bucătarie în acea zi, o voi face cu gândul că e mai nimic pe lângă eforturile lui Alexandru. Sper că și cei care vor mânca cina semnată de Chef Adi Hădean să se bucure dublu, de plăcerea gustului și de plăcerea generozității”.

afis

Ce gătim? Ei bine, o mulțime de lucruri gustoase. Se va sta la masă, dar meniul va fi asemănător unui bufet care va avea la starter  piure de avocado și vinete cu sardine pe cocă friptă, hummus cu za’atar și sirop de rodie, brânză de capră cu miere, trufe negre și chips-uri din sfeclă roșie, hribi sotați cu pâine neagră. Felul principal va conține pork belly copt încet cu salată rece de cartofi, mușchiuleț de miel în crustă de plante aromatice cu piure de păstârnac, creveți black tiger cu curry de linte, roastbeef cu sos de lămâie, ciuperci shimeji și morcovi.  Desertul e oferit de prietenii noștri de la Pain plaisir. Mai sunt câteva locuri (participarea le eveniment e posibilă doar pe bază de rezervare confirmată printr-un depozit), deci, dacă vă grăbiți puțin, puteți să vă alăturați evenimentului, respectiv cauzei. PEntru rezervări apelați 0727026529. Mulțumesc. Să fiți sănătoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close