Filmare tweetmeet la Hădean

113

După cum m-am lăudat deja ieri, am avut în vizită o echipă a Antenei 1, care a filmat aspecte din viața bloggerului care sunt, mai ales aspecte legate de ce și cum gătesc. Pentru a avea motiv să gătesc mult, am invitat niște prieteni, bloggeri dar nu numai (Adina și Mihai, trebuie să vă faceți blog, Zicu vă nășește). Au fost pe la mine (pe lângă prietenii fără blog) Florica și Zicu, Lorand și Sigina, Ruben, Groparu cu polaru’ portocaliu (cred că o crezut că vine la primărie) și ar mai fi fost și alții dacă vastele-mi domenii ar fi fost un pic mai vaste de două camere și un hol ori dacă ar fi fost un pic mai vară afară, să ne fi putut organiza în curte. Nu-i bai. Că vine și vara.

Aseară ne-am distrat, lucru evidențiat de hăhăieli prelungi și strângătoare de musculatură abdominală (măcar pe alocuri), am prestat filmare frumoasă și am mâncat următoarele:

Curry de pui. Cu puiul marinat ca aici.

Curry de miel.Ca aici, dar fără roșii.

Frigărui din mușchi de porc marinat cu sirop de vișine, sare, piper și salvie, tras în țepușă, pus pe grill și călcat cu fierul greu.

Hummus.

Am mai avut o salată acrită doar cu zeamă de rodie, presărată cu sare și piper și amestecată cu semințe de rodie. am mai avut orez aburit după metoda indiană și un sos din iaurt cu smântână dulce, coriandru proaspăt, mentă proaspătă, ulei de măsline și cardamom măcinat.

La desert am avut mălai dulce, cu vișine din compot.

Mălaiul dulce a ieșit atât de bun și de fain încât consider că merită mai multe poze:).

Gata, asta-i ultima (ca să mă laud până la capăt, n-am măsurat nimic, am făcut totul după ochi).

Alina, Andrei, Cosmin, mulțumesc, mi-a plăcut să lucrez cu voi. Să fiți sănătoși și să ne revedem cu bine.

Join the Conversation

  1. wow, ce-ai mai gatit :) Imi place cam…. tot! :) Antreuri, main courses, desert… In legatura cu hummous-ul pe care l-ai facut. Acum citeva saptamini am descoperit sumac la carrefour si l-am si infascat, ca sa spun asa. Inainte puneam boia dulce si pine kernels ca decor la hummous, acum pun sumac. Are un gust acrisor, minunat. xx

  2. adihadean Author says:

    am știut că uit ceva! am și eu sumac acasă și la ultimul hummus înainte de acesta, am folosit.

  3. Ospat imparatesc, ce mai la deal la vale !Felicitari si la mai mare !

  4. „Prajitura” aceea de malai arata tare bine,e tare imbietoare! Cred ca-i si foarte gustoasa,mai ales cu lapte dulce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close