Nightlosers și ciolan, la Camino

172

Marți, 21 Februarie, ora 20. Cântare fără priză (mă rog, priza la public nu se pune) susținută de Nightlosers. În pachetul care costă 50 de lei intră un ciolan crocant și fraged însoțit de fasole frecată, hrean și salată de ceapă. Și un pahar de vin. De bună seamă, voia bună e din partea casei, ca întotdeauna. Vă așteptăm repejor cu înscrierile la km0cluj@yahoo.com. Să fiți sănătoși.Eu n-aș rata asta, în locul vostru. De fapt, nici nu o să o ratez, trebuie să pregătesc ciolanul:).

 

Join the Conversation

 1. Adi, cum e cu inscrierile astea?! Eu am trimis deja un mail, pt ca alta posibilitate de rezervare sau plata cu cardul nu am gasit. Sarbatoresc ziua de nastere marti si as vrea sa stiu daca ma pot baza pe rezervarea facuta pe mail.
  Multumesc!

 2. haha, imi joaca ochii si mintea feste! am citit „cantare” ca referindu-se la instrumentele de masurat greutatea si ma gandeam daca va radeti de noi, intai ne dati fasole cu ciolan si pe urma ne puneti sa ne cantarim :))). m-am linistit cand m-am prins ca e de fapt „cantare” ca in concert ;)))! Nightlosers sunt cei mai tari! am zis!

  1. Adi Hădean Author says:

   :)))

 3. Asta este varianta mioritica a vestitei Happy Hour din crasmele din „strainatatea neagra unde-i viata mult amara”? Cu ciolan si fasole? Mortal.

  1. Adi Hădean Author says:

   happy hour e de obicei ora în care ai reduceri de preț:)

 4. ce ma bucur ca v-ati gandit sa organizati asa evenimente la Camino. Abea astept brunchul de maine si ma gandesc si la Ciolan Day :P Sa fiti sanatosi sa organizati cat mai multe!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close