Cât de greu poate fi…

178

Cât de greu poate fi să faci niște ochiuri fără ulei? Încingi o tigaie antiderentă, spargi ouăle în ea, pui capacul deasupra, ții tigaia pe foc mare un minut. Pe de o parte fudul tigăii și pe de cealaltă aburii de sub capac, vor coace oul uniform și rapid. Dacă vrei un gălbenuș tare, mai ții oul sub capac încă un minut. Dacă poți să faci asta, ești mai bun la făcut ochiuri decât 80% (+ -)dintre bucătarii care lucrează în restaurantele patriei. Să fii sănătos.

ochiuri (2)

 

Join the Conversation

 1. Faceam asta din adolescenta!

 2. Din ce-am auzit de la altii… ajuta daca pui o lingurita de apa in tigaie ca sa faca abur. Eu n-am probat pentru ca de obicei mananc oua romanesti in loc de ochiuri.

 3. Da! Da! Asa le fac si io, dupa cum ti-am scris intr-un coment in trecut.
  Foarte sanatos.

 4. Multam de idee!:)

 5. Aseara am facut ochiuri fara ulei!!! au iesit foarte bune. Eu le-am si intors si s-au spart dar stiu pentru data viitoare. Ma pregatesc pentru dieta dukan. Chiar si sotului meu i-au placut :d

 6. De cand ai pus post-ul despre cum se fac ochiurile si papara impaturita, ne-am luminat in casa.
  Ouale ies fff bune si sanatoase si in multe combinatii delicioase.
  Multumim!!!

  E f usor sa faci ochiuri fara ulei :)

 7. Anca Schatt says:

  De obicei ma inspir si aplic, fara sa dau feedback..insa am fost atat de surprinsa de cat de perfect si gustos a putut iesi primul meu ou ochi fara ulei k a trebuit sa iti multumesc pentru revelatie! Ochiul si uleiul nu se vor mai atinge de acum incolo in tigaia mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close