Cursuri noi la Miele Boutique

190

Ieri dimineață l-am trezit mai devreme pe colegul Tătaru (nu cu mult, are doi copii suficient de mici încât să nu aibă nevoie de deșteptător), m-am trezit mai devreme și pe mine și ne-am prezentat la unul dintre locurile noastre de muncă și joacă, Miele Boutique, The perfect Kitchen. Vineri seara am aunțat un curs-fulger de mic dejun, un experiment din toate punctele de vedere, cel puțin pentru noi. Luni dimineața aveam toate locurile ocupate, așa că am trecut la treabă. După cafea (avem acolo un espresor foarte bun, cafeaua-i bună și ea), am purces la realizarea celor patru feluri oarecum tradiționale (tradițional nu înseamnă neapărat arhaic, să fim bine înțeleși). Am demonstrat (și degustat) cum poți să transformi banalele ouă într-un mic dejun delicios. Am gătit scrambled eggs, omletă franțuzească cu brânză de capră, tortilla de patatas și ouă Benedict. Dacă sunteți tentați să spuneți că-s lucruri la mintea cocoșului, încercați să găsiți un resturant în care mâncați o omletă cu adevărat bună, în cre gălbenușul oului poșat chiar curge, o să pierdeți destul de mult timp în trafic, să zic așa. Mai multe poze de ieri, aici.

benedict eggsIeri am încercat să fim expeditivi, însă următorul curs, cel din 28 Februarie (vineri), va fi unul de 4-5 ore. Vom face împreună 6 feluri diferite, pe care le vom așeza în farfurie în cel puțin 18 moduri. Vinul, apa și cafeaua intră în prețul cursului. Cursul va fi unul de plating . Denumirea (Tu cu cine faci plating) i-o atribui prietenului Exarhu și mă angajez s-o plătesc în monedă lichidă cu gust de prună:). Până la ora la care scriu, au mai rămas 4 locuri din 6. Toate detaliile se regăsesc pe site-ul Miele Boutique, unde găsiți și datele stabilite pentru cursurile următoare. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Va rog sa-mi recomandati un restaurant in Bucuresti vreau sa-mi duc mama de 8 Martie.Va multumesc.

  2. Ar fi extrem de util daca ne puteti da aici pe blog niste sfaturi, idei, retete pentru „cum sa-i convingem pe copii sa manance sanatos” – in speta sa manance legumele… Cum sa le gatim a.i. sa le placa copiilor? Pentru mine si pt toate mamicile pe care le stiu asta este cosmarul de zi cu zi la capitolul alimentatie.

  3. mata georgiana says:

    Buna, in urma cursului de gatit cine participa primeste ceva diploma certificat de participare?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close