Vorbești, net primești (P)

152

„Când mai ai timp să lucrezi, că ești toată ziua online?”. E o întrebare pe care încă o aud des. O altă întrebare,venită din zona celor cu care lucrez e „când apuci să postezi atât, că văd că ești destul de prins în muncă?”. E, așadar, o chestiune de perspectivă dar și una de atenție la detalii. Prin asta vreau să spun că detul de puțină lume pare să observe că o bună parte a activității mele online e bazată pe telefonul mobil și pe serviciile de internet la care am acces prin intermediul acestuia. De fapt, e foarte simplu: dacă plec undeva și mi-e incomod să ar laptopul cu mine, îmi pun câteva postări în „draft” și le public de pe telefon. Tot de acolo aprob comentarii, răspund la ele, îmi promovez postările de pe blog pe Facebook sau Twitter, încarc poze din zona mea de interes și activitate, făcute chiar cu telefonul (mai nou, am observat că pot să încarc direct din telefon pe Facebook, filme făcute cu telefonul și editate tot cu telefonul, grație unor aplicații).

Ce vreau să spun în paragraful de mai sus, e că internetul mobil a trecut de mult timp de stadiul de „moft” și a devenit, în cazul meu și al multor oameni activi, o necesitate (dacă mă gândesc doar că poți să comanzi mâncare sau un taxi, că poți să plătești facturi sau să rezervi locuri la cinema, am deja suficient de multe argumente să suțin că internetul din telefon e o necesitate pentru mai toată lumea, în vremurile noastre). Acum, că am stabilit asta :), să vă spun două vorbe despre oferta Vodafone care face subiectul postării de față. Ea a fost creată special pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, atât pentru cei noi cât și pentru cei existenți, și funcționează așa: dacă ai o cartelă prepay de la Vodafone, primești 1Mb de trafic de date pentru orice apel dat sau primit, indiferent de rețea. Poți astfel să acumulezi până la 5 GB în fiecare lună. Pentru a accesa oferta, trebuie să te înscrii în promoția Vorbești, net primești, trimițând un SMS gratuit cu textul DA la 2777. Te așteaptă acolo și un bonus. Data limită a înscrierilor e 31 Martie 2014.

În timp ce voi vă înscrieți în promoție, Adrian Oprea, simpaticul peronaj al campaniei Vodafone aici descrisă, străbate drumurile patriei la volanul unui camion de mare tonaj, având grijă ca iubita lui să nu uite nicio clipă cât e de iubită:). Puteți să intrați pe pagina lui de Facebook, să-i evaluați creativitatea în exprimarea amorului și, eventual, să-i dați idei. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Alexa Georgeta says:

    foarte interesant subiectul dar eu nu am functia de internet pe telefon , fiind un tel.mai vechi.

    1. poate este timpul de un up grade?ca tot vine iepurasul

  2. :))) ce intrebari ii chinuie pe unii : cand ai tu timp sa postezi si sa mai si invarti in oala :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close