La mulți ani, doamnelor!

204

Nu-s multe de spus. Doar că-s recunoscător pentru femeile care-mi bucură viața sunt recunoscător pentru că mi-am cunoscut bunicile și pentru că am apucat să învăț lucruri de la ele, sunt recunoscător pentru dragostea și înțelegerea pe care mi le dăruiește mma mea de 37 de ani încoace, sunt recunoscător pentru faptul că soția mea înțelege ce fac și mă sprijină constant și fără condiții, sunt recunoscător pentru faptul că există atât de multe femei care fac lucrurile astea pentru altcineva, contribuind la îmblânzirea și dometicirea lumii ăsteia. Să fiți sănătoase. Felicitarea mea pentru voi e dulce.

chocolate-lava-134

cheesecake3

 

caketarta-cu-ciocolata-151

Join the Conversation

 1. Mulțumiri pentru frumoasele urări și tratația delicioasă ! Să fii sănătos și la fel să fie și doamnele care îți sunt în suflet !

 2. Multumesc! Si tu sa fii sanatos alaturi de femeile (si baietii / barbatii) din viata ta , si sa ne indulcesti in continuare aventurile in bucatarie !

 3. luminita says:

  Multumesc frumos! Ganduri bune si urari de bine si sanatate pentru toate femeile care va sunt alaturi!
  Multumesc, de asemenea, pentru felicitarile…dulci.

 4. aww…Multumim! La multi ani!

 5. simonaa says:

  Multumesc mamei tale pentru ca a crescut asa un baiat !

 6. Gabitza says:

  Multumim pentru urarile minunate….Ganduri ca acestea ne ajuta sa ne ducem misiunea mai departe, cu delicatete si convingere si sa va sustinem pe voi, barbatii in tot ceea ce faceti….

 7. Molnar-Kovacs Viorica says:

  Multumesc.Succes in continuare in tot ceia ce faceti.

 8. Elena Dascălu, Helen's Place says:

  Mulțumim și vă dorim și noi o primăvară și o viață binecuvântată tuturor, în special doamnei deosebite ce vă stă atât de frumos si cu stil alături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close