Mihai Fetcu

209

Anul acesta am inițiat și o colaborare pe zona de băuturi. Recunosc că nu a fost inițiativa mea, dar propunerea făcută de Mihai Fetcu m-a convins. Pentru început, el va publica o rețetă de băuturi, în fiecare lună, care va apărea pe blog, sâmbăta și pe parcurs, vom vedea dacă extindem această colaborare săptămânal.

Pe Mihai Fetcu îl puteți citi pe blogul Bar D.O.M.E. și mărturisesc că sunt curios și eu de evoluția acestei colaborări.

 

„Taur. Workoholic. Tocilar.

 Fost sportiv de performanță, actual barman cu acte în regulă!

Aşa începe povestea mea! De când am intrat pentru prima oară într-un bar, am fost atras ca un magnet de magia sticlelor. M-au fascinat mereu poveştile care se află în spatele lor dar mai ales modul în care un cocktail, bine preparat, poate să îţi schimbe ziua…

Mi-a plăcut în mod special să urmăresc barmanul, acea persoanã specială care este responsabilă de tot ceea ce se întâmplă într-un bar! Începând cu momentul în care eşti primit în sanctuarul lui, de zâmbetul ştrengăresc pe care îl ai atunci când bei o băutură bună şi nu în ultimul rând de modul în care eşti condus atunci când hotărăşti că ai savurat destul!

Cu toate lucrurile acestea în minte m-am decis că vreau să devin barman! Am pornit ca toţi ceilalţi de jos şi încet-încet am început să îmi provoc „status-quo-ul” în materie de bar. Mereu mi-a plăcut să fac lucrurile pe dos, să aleg calea mai grea şi într-un final am ajuns aici! Dacă am ajuns undeva…

Îmi place ceea ce fac şi niciodată nu am fost prea obosit când a venit vorba de bar. Ador să „pierd ore” citind cărţi (de bar) sau scriind diferite articole pentru barmani pe blog-ul de pe Bar D.O.M.E.

Consider că am primit foarte multe de la viaţă şi că poate este timpul să ofer ceva înapoi, aşa cã unul din job-urile mele aici va fi cel de ce coordonator.

Voi coordona cât de bine voi putea rândurile ce urmeazã să le cititi, pentru ca voi să puteţi să desluşiţi, mãcar o parte din enigmele băuturilor şi ingredientelor.

Atât pentru moment, sper că v-am fãcut cât de cât curioşi şi sper ca într-o zi să bem împreună un cocktail pe undeva prin ţară!”

Mihai

Fetcu Mihai

www.bardome.ro

Join the Conversation

  1. Hehe, Bistro din Brasov. De multe ori ne-a incantat serile. Chapeau pentru initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close