Pască, drob și vin, de Paști, de la #teamhadean 

244

O bună parte din bucuria sărbătorilor în familie se întâmplă pentru mine cu ceva zile înainte să așezăm masa și să ne punem toți în jurul ei, cât timp gătesc și mă învârt în jurul cuptorului, adesea cu mama sau cu familia, apropiată sau extinsă.

Eu sunt în bucătărie alături de echipa mea, gătim pentru familiile noastre și la fel și pentru voi: facem drobul cum am învățat demult, din măruntaie și carne de miel cu mirodenii, pe care îl ținem la cuptor atât cât îi trebuie.

drob 3

Pasca pe care o știm noi și ne place este cu aluat fraged, cu brânză de vaci amestecată cu ou și stafide. Punem alături un vin românesc Burgund sec, dintr-un soi de struguri întâlnit rar în podgoriile românești, cu un gust puternic, ușor aspru.

pasca taiata

E foarte fain să vă simțiți oaspeți la voi acasă, s-aveți masa gata întinsă, noi vă ajutăm. Vă ajutăm și dacă sunteți oaspeți în casa altcuiva și nu vreți să mergeți cu mâna goală.

Intrați pe hadeancatering.ro și comandați 1 coș până pe 27 martie. Dacă v-ar veni să luați și pentru prieteni, 2 sau 3 coșuri, nu-i cazul să vă puneți pofta-n cui că nu-s șanse să rămână nemâncate.

Să fiți buni. Și sănătoși.

drob si pasca 2

Join the Conversation

  1. Ma bucur pentru ca nu ascunzi secrete de noi ;)

  2. Ingredientele fara de care Pastele nu ar avea farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close