Împreună pentru refugiații ucraineni

148

Nădlac este cel mai important punct de trecere al frontierei pentru autoturisme, între România și Ungaria. Mulți dintre refugiații ucraineni tranzitează țara pe aici. De 2 săptămâni, Cristina Frangopol, interna noastră aici, pe blog, s-a gândit să instaleze în această vamă un punct de ajutor pentru toți cei care au nevoie.
Voluntarii împart zilnic pachete de mâncare potrivite pentru drum – apă, băuturi calde, dar și pachețele pentru copii. De asemenea există și un punct de informare unde refugiații pot cere asistență cu privire la problemele întâmpinate.
„Ajutăm câteva sute de persoane în fiecare zi” – ne spune Cristina. Majoritatea sunt femei cu copii. Pe lângă pachetele pe care le primesc, o încurajare sinceră este binevenită. Cât despre voluntari, aceștia au venit din Arad, Nădlac, Curtici, Timișoara. Sunt oameni cu suflet mare hotărâți să dea o mână de ajutor. Am primit donații de la ONG-uri, companii si persoane private, care au donat, au venit cu alimente, mâncare gătită, apă. Și-au făcut timp să vină în ajutorul nostru și al refugiaților și le mulțumim pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close