Schimbare a la Cluj cu TEDx

123

Azi e 21, mai e puțin până pe 25 Martie. Nu am vreme tare multă la dispoziție dar n-aș fi eu dacă nu v-aș anunța cele de mai jos, pe care mi-am permis să le iau de pe blogul TEDxCluj:

Vă invităm să “share ideas” pe tema ”Social Change” pe data de 25 martie la Bastionul Croitorilor,  începând cu ora 18:30. Invitații alături de care vom face schimbul de idei vor fi: Hedi Hoka și Vasile Dâncu cu care vom avea dezbateri pe baza a două TEDTalks, selectate în concordanță cu tema principală.

Evenimentul TEDxCluj – Social Change este cadrul în care vrem să vă provocăm la discuții, vrem să vă cunoaștem și să împărtășim idei. Am deschis sesiunea de înscrieri pentru participarea la eveniment, o găsiți pe site, accesul fiind gratuit în limita a 50 de persoane.

Câteva informații despre invitați evenimentului TedxCluj axat pe tema Social Change:

Hedi Hoka este doctor în psihologie și profesionist independent în domeniul coaching-ului pentru leadership. Grație experienței dobândite atât în practica coaching-ului, cât și în dezvoltarea coaching-ului ca domeniu de cercetare, Hedi Hoka propune o abordare unică a cunoștințelor și teoriei, cu aplicare practică profesională și personală.
Coach experimentat, specializat în leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, educație antrenorială, precum și dezvoltare personală, face parte și din Catedra de Psihologie Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Board Executive la o fundație și Vicepreședinte în Consiliul de Administrație al unei alte organizații listate la BVB.

Vasile Dâncu este sociolog, prof. univ. dr. la Universitatea din București și Universitatea Babeș-Bolyai. Președinte IRES 2004 – 2008, membru al Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă 2005 – 2007, observator și deputat în Parlamentul European, membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Fost ministru in Ministerul Informaţiilor Publice în Guvernul României.

Acestea fiind spuse, vă invităm să urmăriți blogul, contul de Twitter și de Facebook. Dacă vă mai putem ajuta cu ceva, ne puteți contacta oricând folosind datele de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close