Plăcinte cu optimism la Pub Agronomia

189

Diferența dintre un optimist și un pesimist: pesimistul spune „mai rău de atât nu se poate” în vreme ce optimistul spune „ba se poate!”, afișând un zâmbet larg. Desigur, e o glumă. Nu-i o glumă faptul că unii omeni sunt capabili să extragă partea bună din orice situație, oricât ar părea ea de nefericită. De exemplu, acest eveniment. La care vă poftesc și pe voi, dacă sunteți în Cluj pe data de 3 Aprilie de la ora 22.00.  Dacă vă întrebați care-i rolul meu în această tărășenie, vă spun doar atât: după fiecare petrecere de felul acesta, se vor strânge niște bani. Din banii strânși voi găti împreună cu oamenii de la Agronomia, pentru alți oameni, care n-au. Mâncare. Trecând peste numele petrecerii, care-i un pretext, puteți să susțineți acest efort, prin simpla participare. Mulțumim frumos.

party

Vrei să scapi de un obiect primit de la fostul sau fosta? Perfect! Vino la noi, pune-l spre licitaţie, iar noi ne vom asigura că banii primiţi pe el să ajungă la o fundaţie caritabilă. Un final fericit pentru tine, un nou început pentru alţii.
Persoanele care aduc un obiect beneficiază de intrare liberă, cei care vin fără vor trebui să plătească intrarea 10 lei. Banii strânşi din licitaţie şi vânzarea de bilete vor merge spre o fundaţie caritabilă (o alta în fiecare lună).
Petrecerea are aşadar un caracter social.

Join the Conversation

 1. Minunata idee si JOS CU PALARIA !!! Ce dulciuri bune ai pe acolo ??? :)

 2. Absolut minunat!
  Din toata inima, FELICITARI!
  ….. si nu in ultimul rand, multumesc!
  Multumesc pentru senzatia asta de redobandire a unei, hai sa-i spunem, mandrii, pe care se ‘chinuie’ atat de multi sa ma faca sa n-o mai simt. E incantator de reconfortant sa aflu ca exista oameni ca tine.
  Iti doresc sa ai succes in tot ce vrei sa faci!
  Doamne-ajuta!

 3. O idee excelenta :))) si un gest de OM MARE :)))
  Sper sa organizezi astfel de evenimente si la Bucuresti.
  Asteptam poze de la Happy Break-Up :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close