Mic dejun cu brânză

360

Dragii mei, mi-am luat restaurnt de suflet, taman în Botoșani. Mai multe despre asta, în curând. Azi, pentru că Revista Bulevard se mută la Polus Center pentru o săptămână, sunt teribil de prins și nu am vreme de povești. Apuc însă să vă dau o idee pentru un mic dejun de preparat în cinci minute: luați voi fain-frumos o cutie de cremă Făgăraș (se găsește în orice supermarketdar puteți să o faceți voi acasă, e un amestec de brânză de vaci și smântână), îndepărtați capacul și pregătiți o furculiță.

crema

Tocați câteva frunze de mărar, câteva frunze de pătrunjel, o felie dintr-un ardei gras și două rondele de castravete. Dacă vă place viața interesantă, tocați și un vârf de ardei iute-iute. Amestecați toate astea cu crema de brânză și cu două linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece. Întindeți povestea asta e pâine prăjită. Gata! Să fiți sănătoși.

mic dejun

Join the Conversation

 1. Elena Dascălu says:

  Mulțumim că ne-ati înfiat.Fericire mai mare nici că se putea!… Nu știu alții cum sunt, dar OM ca Adi Hădean și doamnă precum Sonia Hădean mai rar.
  Mulțumim că existați, că ne-ați lăsat speranțe și treabă multă, dar bună și frumoasă. Aștept cu mare nerăbdare relansarea.Până atunci, numai de bine, sănătate și putere de muncă. H.P Botoșani

 2. Bine ca am citit reteta inainte de micu dejun, acum ma duc sa o incerc! Sper sa fie la fel de buna pe cat arata :)

 3. Ai luat Premier Botosani?
  Cand mancam ceva bun acolo?

  1. Adi Hădean Author says:

   nu:)

 4. Adi, ce ai pus pe deasupra cremei de branza? Arata foarte bine!

  1. Adi Hădean Author says:

   germeni de praz

 5. Era bun si un pic de zatar.
  Daca nu mai ai treci pe la mine cind mai vii pe acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close