Join the Conversation

  1. felicitari pentru „emisiune” si … la cat mai multe si dese ;-)

  2. Mă, tu te-ai îngrăşat!

    Foarte tare, fain.

  3. Dragut filmuletul, filmat profi. Pastele alea aratau bine, combinatia de chiftele cu paste m-a speriat, dar de fapt e o variate la bolognese, doar ca nu lasam carnea tocata simpla, ci o facem mingiute. Cam pe invers cum a incercat o domnita sa faca ciorba de perisoare, ca cica ii era lene sa faca perisoarele si a dat drumul la carne in oala. Bolognesele sunt pentru lenesi, chiftelele cu macaroane pentru rabdatori! La mai multe emisiuni! ;-)

  4. M-ai dat pe spate frate!

  5. MI-A PLACUT TARE…si prezentarea,si reteta(usor neobisnuita pentru ai mei-dar am s-o incerc),si asistentul tau nevorbitor!Promit ca nu voi rata nici un show!

  6. In sfarsit! Felicitari, Adi!

  7. Hahaha! Laura, eu nu sunt lenesa. Intotdeauna le fac. Si totusi ele alearga zglobii prin oala pina se descompun in produsele initiale. Sti cum am reusit sa le fac perfecte? Am renuntat sa le mai fac. Trebue sa caut o reteta de perisoare, sa ma dumireasca altii ce fac ei iar eu nu.

  8. Hahaha! Simt mirosul. Bravo! Bucataria si tot in ea de nota 10. Ai simtul umorului. Videoul la mine nu merge. Cum se testeaza maca? O arunci in sus … si cind e buna? Daca ramine lipita de tavan sau daca regreseaza in palma, pe pantof sau pe gresie?

  9. Frumoasa cabana. Alta data vin si eu. Succes si distractie ca bonus

  10. foarte tare Cook’NRolla!
    merci de reteta, sincer, daca ma intrebai pe mine, mi-o aminteam din desenele animate – doamna si vagabondul[lady and the tramp]
    mai mere o versiune ardeleneasca a acestei retete si anume perisoare(care se fac/fierb ca si cele prezentate de tine aici) in sos alb cu tarhon, mniam, mniam….

  11. Mulțumesc frumos:-)

  12. Yuminesssssssssss. Felicitari.

  13. Felicitari Adi!

  14. bravoooooooo! you’re a movie star now ;)!

  15. No’, daca ti-ai deschide un restaurant in care ai gati doar tu, acest item de pe meniu l-as comanda primul. :D

  16. PS: Ar trebui sa imi schimb nick-ul in Lara 2, ca pe aici vad ca mai este o Lara.. hmmm….

  17. Radu-Mihai says:

    Felicitari pentru „emisiune” (La cat mai multe!) si mai ales pentru reteta; acum stiu ce-o sa facem maine. :)
    Nu te supara pe mine, dar spune-le sa nu-ti mai faca close-up in alb si negru; nu place cum se vede.

  18. Super episod Adi:) Pe langa reteta mi-a placut tricoul:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close