Răsfoind agenda

236

Dragii mei, vă anunț cu bucurie că nu-mi văd capul de lucruri în care-s prins până peste cap. O să mă refer aici doar la două dintre ele, în ordinea numerelor de pe tricou:

Pe 12 Mai, adică săptămâna viitoare, voi participa la My money week, la Școala Internațională, în calitate de tartor al juriului care va da notele unui concurs de gătit pentru părinți și copii (pe echipe, adică în familie). Familiile trebuie să gătească o cină pentru patru persoane, doi adulți și doi copii, să se încadreze în bugetul de 50 de lei pus la dispozița lor și să se simtă bine. Participanții vor găti cu ustensile proprii și vor folosi plitele electrice puse la dispoziție de City Plaza. My money week e un program prin care copiii învață cum trebuie să relaționeze cu banii și cum să-i valorifice, iar transformarea banilor în mâncare (doar un punct pe ordinea de zi) e o îndeletnicire la care mă pricep binișor, altfel, de bună seamă că nu m-ar fi chemat. Abia aștept!

După ce termin cu copiii, mă îndrept spre cei care au rămas în mintea copiilor (între ei mă pot număra și eu, de mai multe ori chiar). Plec acasă, la Baia Mare, unde prietenul Gaben organizează. Cum ce? Un party în aer liber, în parcarea Gold Plaza, un fel de „amintiri din copilărie” party, cu Eugenia și Brifcor, cu biciclete Pegas și muzică de când eram noi mici, cu concurs de țevi (tuberman) și cu mai știu eu câte cele din care ne bucurau pe noi, ăștia un pic spre a doua tinerețe:)). Sperăm să se bucure și tineretul de petrecerea asta și sperăm, mai ales eu, să le placă grătărelile pe care le voi executa la fața locului.

No, așe!

Join the Conversation

 1. Nu stai deloc, bravo tie! :)

 2. NICOLETA says:

  Bravo , frumoase activitati.Spor maxim !

 3. ce rau imi pare ca nu’s din baia mare :P. spor la gratarit si la joaca ;)

 4. Luca Cristian says:

  Salve Adi!
  Te mentii in forma!
  Toate cele bune!!!

 5. Abia astept sa te vad mancand eugenia, cum faceam la radio acum vreoooo… nici nu vreau sa ma gandesc cati ani. M-as baga si la o lupta cu tevile de berman (pe care noi le furam de pe santierele din cartier), dar nu ma lasa burtica. Insa, daca ma lasi, o sa gust din gratarele ce-o sa le grataresti in zona. Numa’ bine!

 6. Venim şi te felicităm la faţa locului :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close