Dragilor, am început să lucrez la primul proiect din Cluj după Camino, lucru care mă bucură și care mă ține (în continuare) mai mult în bucătărie decât în fața calculatorului. Dar, cum spunea un clasic, mâncarea se face în bucătărie, nu pe tastatură. Sau așa ceva. Noul meu proiect se numește Kharma. E un loc frecventat de tineri, de mulți studenți străini, un loc plin de energie, poate prea multă pentru mine, în unele zile :). Am luat-o ușurel, cu micul dejun și meniul de sandwich-uri și canapele. Ajung în curând la supe, feluri principale și salate și, cu puțin noroc și multă muncă, prin 24 Mai vom fi gata de ieșit în lume cu noul meniu. Azi vă pot lăsa să aruncați o privire la ce am lucrat până acum.
Papară cremoasă cu brie și roșii cherry fripte
Budincă de pâine, ou moale și prosciutto caramel
Turtă de mălai, iaurt aromat și brânzeturi românești
Canapele cu somon afumat și tartar de roșii