Am câteva vești

158

Se întâmplă în jur lucruri care fac parte din viață dar n-au neapărat legătură cu mâncarea. Pe cele mai multe le las altora, dar pe unele simt nevoia să le pomenesc aici. De exemplu:

Mihaela cercetează. Are nevoie de 4 minute din timpul nostru pentru a finaliza cercetarea la care lucrează acum. Din cercetarea asta, Mihaela vrea să afle cum se joacă televiziunea cu mintea omului și dacă marketingul social face oarece brânză-n zăr. O știu pe Mihaela, e tare de treabă și de ajutor, cred că merită să fie ajutată:).

Prietenul Doru Panaitescu ține cursuri intensive de publicitate online. La Cluj, în următoarele două zile. Pentru că publicitatea online e un domeniu în care avem de învățat până peste cap, recomand cu drag cursul lui. Zice Doru:

Dragi cursanti,
Va dau detalii referitoare la cursul de maine si poimaine de la Cluj. Cursul va incepe la ora 10.00, la sala de curs a Vilei Parc (cartier Grigorescu).
Adresa exacta este: Bd 1 Decembrie 1918 nr. 26.
In sala veti avea acces la Internet wireless daca
veti nevoie de conectivitate la Internet in pauzele de curs.
Pauza de pranz va fi asigurata in locul special amenajat pentru bufet.
Multumiri si ne vedem maine.

Ei sper să reușesc să ajung măcar la o parte dintre cursurile lui. Era să uit: aici îl găsiți pe Doru:

doru at marketeer punct ro
+40722 – 217766
www.dorupanaitescu.ro

Se apropie momentul boot-camp-ului pentru bloggeri. Abia aștept. Ca să nu mai spun că în luna Iunie (spre final), urmează un prim boot-camp culinar pentru toată lumea. Cercetați aici și, de poftiți, înscrieți-vă:). O să gătim împreună, o să vă spun despre mirodenii și ingrediente, o să dezvălui lucruri pe care unii le consideră secrete ale meseriei iar printre bucătăreli, echipa Sandei Stănescu o să vă facă să meritați mâncarea, punându-vă la sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close