Cronică de crâșmă: Wok'n roll

234

Wok’nRoll nu-i tocmai o crâșmă obișnuită. De aceea, nici cronica asta nu-i tocmai o cronică, e mai mult un anunț cu trimitere la o cronică foarte completă și foarte utilă de veți ține cont de ea.

Sigur că la Wok’n Roll poți să bei o bere ori alte lucruri care se beau, diferența-i că le bei la lumina flăcărilor. Știți că am filmat acolo episodul trecut din Cook’nRolla. Înainte de a filma, am mers însă în cercetare la fața locului, să văd despre ce-i vorba, să văd dacă e loc de întors. N-o să vă vină să credeți cât de mic e Clujul! Îndată ce am intrat în local, dau nas în nas cu domnul Foodie.ro, care a scris despre Wok’n roll la câteva zile după deschidere și care în felul ăsta mi-a deschis supapele interesului. susțin tot ce spune Foodie în articol, ba mai mult, vin cu o veste bună pentru cei ce vor fi în Cluj joia viitoare, adică de azi într-o săptămână. No, fiți atenți: Joi, 3 iunie, de la ora 22, adică la ora închiderii localului de pe strada Gheorghe Șincai, putem năvăli acolo înarmați cu wok-uri (de nu aveți, nu-i bai, că vă ajutăm noi, dar ar fi bine totuși să aduceți unul), să ne jucăm la foc iute, să ne facem singuri chinezăreli, să învățăm la ce-i bun wok-ul. Toată treaba asta costă 10 lei de persoană, puțintel zic, cât să acoperim costurile ingredientelor și gazul pe care-l ardem (o să postez și un afiș mai târziu, afiș pe care vă rog să-l preluați și să-l dați mai departe, să afle cât mai multă lume și să ajungem să ne înghesuim joia viitoare). Woktweetmeet-ul de săptămâna viitoare e susținujt cu bucurie de TVDece.

woknroll 03

woknroll 05


woknroll 06

woknroll 04

woknroll 01

Update cu afiș:

afis-woktweetmett-2

Join the Conversation

  1. Deci , cum ziceam si pe twitter. Garantat is acolo. 2 persoane, un singur wok (sau 2) (aduc eu).

  2. adi tu ai wok personal?

  3. marius says:

    prezent!
    ramane de vazut daca una sau doua persoane ;)

  4. Adi – Io știam că urmează filmezi dar am uitat complet în ziua aia, în schimb, am zis să-mi duc oaspeții acolo să mănânce și gura lor o bunătate la wok (și nu le-a părut rău)

    Am și io un wok de la mama lui din China, iar chinezăria, în contextul de față nu-i deloc un lucru rău. Cre’ că ne vedem! Cine face poze? :D

  5. Caleaceaiului, v-am numărat
    Ildi, am :-), ti-l împrumut si tie dacă vii joi
    Marius, excelent!
    Emil, facem cu totii, ne stergem pe degete pe rand si clickuim pe declansator.-)

  6. de la oradea o sa se vada focurile de wok, de-o sa zica lumea ca dau iar turcii sau tatarii. vedeti cu ce le stingeti, ca berea chinezeasca e cam naspa.

  7. Cristi says:

    Salut, vin si eu. O persoana + un wok :D

  8. fatduck, berea-i românească:-)

  9. ailime says:

    Nu veniti si in Iasi cu ideea aceasta? Suna asa de bine dar e asa departe…

  10. misto idee, mi-ar placea sa pot veni si eu. poate va lamuriti cu ocazia asta daca e ok sa ai flacarile alea pina la tavan in tigaie; din cite stiu eu nu e tocmai corect, fiindca se arde uleiul si se genereaza compusi cancerigeni. dar as fi bucuros sa aflu ca ma insel ;) hai, succes si distractie placuta.

    1. Dane, dacă ar fi ulei extravirgin ori de floarea soarelui, ar fi corect ce spui tu. Fiind ulei de palmier, arde greu, foarte greu. Sigur, dacă exagerezi cu joaca, ajunge să ardă și cel de palmier, dar de obicei nu se întîmplă asta. Nu confundăm spectacolul cu practicile uzuale, da?:)

  11. De ce n-ati ales data de 10 iunie, tocmai ce voi ateriza in Cluj. da, stiuuuuuu, poate data viitoare. :))))

  12. Adi, tare mi-as dori sa se intample si in oradea noastra mica asa ceva!!!!

    prea se intampla lucruri faine numa in Cluj; si asta de cand ma stiu :-(

  13. Oana B. says:

    ce idee buna :D , o sa vin si eu cu chef de gatit , iar wok imi imprumutati voi

  14. Si eu vinnnnnnnnn. Va rog socotiti-ma. Cum eu nu prea twitter and stuff musai sa ne tii la curect si aci. Numa bine.

  15. Brindusa says:

    Si eu vin cu Bianca de manuta :)

  16. Cami, lasă că vine și vremea voastră:-)
    Oana de bună samă:-)
    Bianca, ești numărată:-)

  17. @ADI – daca scoate flacara atunci arde, nu?

  18. Dan, văd că-ți place să despici firul în 4. Hai să te ajut și eu: flăcările pe care le vezi sunt o combinație de ulei (foarte puțin), oxigen și temperatură înaltă. Particulele care rezultă în urma arderii sunt absorbite de hota de deasupra. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, ele sunt puse acolo pentru spectacol și apar când în wok e doar ulei, fără mâncare. Și, repet, nu trebuie să faci confuzie între spectacol și practicile uzuale

  19. Adi,
    De nu v-as iubi , Nu v-as sfadi !
    Ca tot spre binele vostru fac asta . Cand am fost f f rau am vrut sa vad cine va sare in ajutaor pe blog. Dar nimeni nu a zis : ” mareee dobitoc Dorin , sau Noge asta , sau alte versiuni …” ca nu are ce face si asta numa sa carcoteasca aiurea .
    cum am zis la foodie :
    ” Hai faceti un pic de efort la foto ca la asa Gust bun si Bun gust in ce faceti merita ceva foto asortate !
    Hai noroc si spor ! Dorin . ”

    Eu zic ca meritati foto bune la fiecare postare . Apoi in final voi decideti ce postati . Eu fac asa , ma uit la foto , daca e bune , citesc cu ATENTIE , daca nu , sar peste blog. Tot voi m-ati invatat ce e ala blog , si acum , la Naiba , nu mai scapati de mine ! Sunt pe cale sa vad ce e ala „tweetmeet” . Abia astept !
    Tine minte postarea ” Beouf bourguignon. Bien sur, my way. ”
    Este de Coperta de Revista ! ! ! BETON ! Adica 10 cu steluta ca sa fiu mai bine inteles !

    Din suflet pt voi !
    Cu sincer drag , Al vostru procopsit Dorin !

  20. Hai sa atitam un pic focul pe blog.
    Ca Dan putin bate campii cu focul, flacari , arde , cancerigeni … .
    Poate el mananca jar si flacari precum calul lui Fat Frumos . Cine stie , asa ca Adi te rog pregateste o reteta adecvata pt mancatori de flacari , cum cred unii ca se maninca din wok.
    Aici merge in peisaj linguroiul ala de inox , ca rezista la flacari !
    Cu drag , Dorin .

  21. PS :

    Oare cati „prieteni” cu simtul umorului reusesc sa imi fac ?
    Ajung la 5.000 cati ai tu pe blog ? Daca da , trebuie sa emigrez ?

    dorin .

  22. adi, mersi mult.
    cu wok-ul n-ar fi problem, ca-l gasesc la magazinul din colt, dar ce ma fac cu cei 15.000 de km pana la Cluuujjj ?! :-)

  23. Fuck Me !
    Adi , esti citit de la 15.000 km de cluj !
    Oare de pe Luna ?
    Exista viata in univers !
    Adi , asta este de la extraterestrii ! !
    Sau sa fie din Australia- New Zeeland ?
    Cred ca si acolo sunt tot un fel de eztraterestrii ! Asa-i ???
    Adi please help me !

    Dorin .

  24. Dorin, nu știu unde stă Ildi dar 15 mii de kilometri nu-s așa departe, 16 ore de zbor întins:-). In alta ordine de idei, mulțam și pentru sfadă și pentru povață, pot să fac diferența dintre dorința de ajutor și răutatea gratuită, iar la tine n-a fost cazul de răutate:-).
    Ildi, ajută-l pe Dorin cu localizarea ta:-))

  25. dorin iti dau o ghicitoare.
    indiciul e la mine in primul text si la cea mai renumita trecere de pietoni din lume.

  26. Ildi
    Love you ! ca nu te-ai suparat pe mine sau macar nu iti arati supararea.
    Primul text este :

    ildi says:
    May 27, 2010 at 9:06 am

    adi tu ai wok personal?

    Aici trebuie sa caut indiciul ?
    revin mai tarziu ca acum chiar am ceva de munca . Intretimp , ma gandesc la cea mai faimoasa trecere de pietoni din lume ! Unde o fi ? ….
    Pardon , Incerc sa gandesc !

    Dorin .

  27. adi, care-i baiu cu despicarea firului? discutam, nu vad de ce te aprinzi. mai zi o data ca n-am inteles – intai ardeti un pic de ulei pentru show, si apoi il aruncati si gatiti cum trebe?

  28. mirmur says:

    vin si eeeeeeeeeeeeeeeu. cu wokul personal!

  29. Ildi

    Esti in tara wokului rasare . Adica acolo de unde este mama wokului . Atit am putut ghici . La volan am avut o revelatie „din colt”. Multumesc de ghicitoare . Tare de mult n-am mai gandit atit de intens. Sunt aproape epuizat . Pana maine stop joc !

    Dorin .

  30. Dan

    Eu m-am aprins , adica Dorin , ca Adi e baiat bun , nu ca mine .
    Daca gasesti 10 lei pina joi 3 iunie si vrei sa-i risipesti pe ulei ars in wok , hai joi sa intelegem impreuna cum este .
    Eu voi avea timp de povesti , ca altii s-or indura sa-mi faca ceva de mancare in ulei ars, cancerigen .

    Dupa ce am vazut ca multi au blog, adica chiar si Dan , ma gandesc (incerc sa gandesc) , sa-mi fac si blog culinar ? ca la categoria diletanti intru direct fara sa fac nimic !

    Sincere Salutari ! Dorin .

  31. PS :

    Adi , i-am raspuns bine la Dan ?
    Daca DA , pot sa mai fac asa si pe viitor ?

    Multumesc ca ma rabdati pe blogurile voaste !

    dorin .

  32. Prunci, jucați-vă frumos:-)

  33. Numa-s multam dragu tati !
    Ne-om juca ase cum graiesti tu !
    No Amu-i Bineeee ?

  34. @noge – pai de aia intreb, ca n-am 10 lei. ia ceva sa te stingi un pic, poate are loc si bucataru-sef al blogului sa raspunda…

  35. sa le spui sa-si puna wifi ca nu e cool sa incerci sa pui twitpics pe netu de la oringi :p

  36. @Dan-
    Bucataru-SEF (Adi Hadean) are loc cat vrea el , ca de aia e blogu’ lui si nu a tau sau a meu .

    Pis ! Dorin .

  37. PS:
    Poate nu meritam nici unul dintre noi doi ( Dorin , Dan) sa ne raspunda Bucataru-sef a blogului ?

  38. the award goes to:…..pamdamdumpampam….dorin!
    multumim de participare la ghicitoare!
    locul este tokyo, japan.

    @adi : multa distractie si reusite pe joi !

  39. doară nu vreți să vă arbitrez!? :-))

  40. wow, cred ca o sa pun Clujul pe lista in vacanta asta :) Exact genul meu de restaurant!

  41. Cristi says:

    RE: „Cristi says:
    May 27, 2010 at 10:33 am
    Salut, vin si eu. O persoana + un wok :D”

    daca mai e loc, make it x2 :)

    multam

    1. Cristi, MBM, sigur că mai e loc :-), ne organizăm noi încât să ajungă toată lumea la flacără:-)

  42. 1+1+1 wok

    vin si eu cu prietena care probabil o sa faca doar poze :) …a da si cu wok-ul :)

  43. Mai e loc? Am veni 4.

    1. Lush, dacă te referi la loc de stat jos, nu știu ce să zic, oricum, nu despre asta era vorba. Dacă mai încap oameni pe lângă wok? De bună seamă! La fața locului o să ne organizăm în așa fel încât toți cei care vor să se expună la căldură, să aibă șansa de a o face:-)

  44. Despre sta langa wok era vorba. Ok atunci:). Ne vom vedea:)

  45. @ Ildi :

    Thank You ! ! ! !

    Am avut multi colegi care s-au imbatat beton prin Tokyo , multi ani la rand .
    Am inteles de la ei ca asa este modelul in week-end . Sub Masa !

    Cu drag , Dorin .

  46. Intrebare:
    Stau in alba, salivez cand vad mancarea lui Adi Hadean, te urmaresc pe RSS, pot veni si eu cu vreo 2-3 pretini la wok-aiala, si in fara de cei 10 lei pe care sper sa ii am, tre’ vreo rezervare?
    Multam de lamuriri.

    1. Ionel, poți veni, nu-i nevoie de rezervare:-)

  47. Cristi Mateiu says:

    De cand astept asa ceva :).
    Si eu vreu sa vin. Inteleg ca de rezervare nu e cazul deci ne vedem maine seara cu wok-ul in brate.

  48. am vizitat ieri localu… f placut impresionata , mancarea super, atmosfera degajata si cool ;) sigur voi reveni sa incerc si pastele cu orez!

  49. pe la cate trebuie sa ne adunam sa la 10 fix sa fim acolo :d ?

    1. MBM, 10 fix, la fața locului:-)

  50. Papila Gustativa a fost aici si i-a placut :)! Tineti-o tot asa, baieti!!!!
    Pe http://www.papilagustativa.wordpress.com gasiti mai multe impresii despre acest local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close