Ramada Oradea – gătesc acolo în zece zile

262

Bună să vă fie inima. Cu multă bucurie pot să vă anunț că se apropie momentul în care voi găti din nou pentru public (după petrecerea Tuberman și frigăruia bloggerilor mi-am intrat în mână cu grătarul, respectiv cărbunii). La invitația celor de la Ramada Oradea, am conceput un meniu care reușește să îmbine perfect cel puțin trei calități: e simplu, sofisticat și exotic în același timp. Meniul va fi pregătit în fața ochilor invitaților, aproape integral la grătar. Voi face cotlet cu salvie, mușchi de porc în crustă de mirodenii, suculent și fraged, frigăruile indoneziene satay și un desert la grill despre care pot să vă spun doar că va fi o surpriză. Garnitura va fi minunata salată cu legume la grill pe care prietenii mei au apreciat-o foarte tare iar vinul va fi oferit de Centrul de Cultura si Civilizatie A vinului Oradea, care va completa spectacolul culinar cu o degustare.

PS: dacă vreți să-mi faceți un bine, puteți să preluați afișul acesta și să-l arătați și altora. Vă mulțumesc frumos.

Accesul pe terasa Hub a hotelului Ramada se va face doar pe baza unei invitații plătite. Prețul fiecărei invitații este de 49 de lei. Puteți să obținți o invitație sunând la +40 359 403 333 sau cu un mesaj la reservations@ramadaoradea.ro, ori direct la receptia Hotelului Ramada Oradea. Vă voi aștepta acolo, cu drag, bucurie și multă deschidere. Promit că veți ști mai multe despre grătare după experiența asta. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Te asteptam si la Timisoara!

  2. Prezent! Mi-am rezervat 2 locuri si stau ca pe ace sa nu intervina ceva ca „fac cu nervii”. Dupa „spectacol” a fi MUSAI sa gusti din palinca mea. :P Satayele vor fi condimentate sa-mi ia gura foc sau sa-mi aduc un ardei iute? :))

  3. Gata, nu mai pot da inapoi… privesc cu jind invitatiile de pe birou. Si pana la urma ce fac, vin sau nu cu picanteriile de acasa? Sau dai bonus, un alioli? :) Daca-l faci promit ca te ajut la prepararea lui! Ce zici? Nu-i asa ca e o oferta pe care n-o poti refuza? :P

  4. Am fost ieri la Ramada si ne-am luat biletele. Am inteles ca mai sunt locuri… Din pacate la fata locului nu am vazut nici un afis cu eventul asta. Trag nadejde ca vom fi ceva mai multi si ca o sa iasa fain :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close