Angajăm la Apus de Soare

495

Dragii mei, am organizat această filmare cu apusul de soare pentru a vă atrage în capcană. Respectiv, poate vă convinge să vreți, să veniți să lucrați cu mine la Apus de Soare.

Așa se numește restaurantul pe care ne pregătim să-l deschidem în hotelul Scandinavia, în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Un meniu restrâns, dar elegant cu mâncare foarte bună, mâncare adevărată, mâncare românească, dar și mâncare de inspirație internațională. Nu multe feluri, da’ cât să fie destul și pe placul a multor oameni, nu neapărat pe al tuturor.

Așa că, dacă simțiți că vă potriviți, pe orice poziție disponibilă în mod normal într-un restaurant de la bucătar Chef, bucătar, ajutor de bucătar, spălător de vase, șef de sală, ospătar, barman, picolo, uite, că acum aveți o ocazie.

Scrieți un e-mail la office@adihadean.ro, împreună cu o scrisoare de intenție și cu un CV alăturat, iar apoi o să vă căutăm noi să povestim mai multe despre subiectul acesta.

Aveți șansa să lucrați o vară faină, chiar și după, deoarece restaurantul acesta din câte simt eu nu se va închide imediat după sezonul estival.

Gata, mă duc la oalele mele. Să ne vedem sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close