Recomandarea zilei

163

PUB

De trei ani încoace, drumul meu în viață se intersectează cu TIFF și Vodafone. Anul acesta, colaborarea mea cu entitățile descrise mai sus e una simplă și mai mult decât pe gustul meu: presupunem că orașul e plin de oameni care au venit aici pentru TIFF. Mai presupunem (fără să greșim, precis) că mulți dintre acești oameni nu-s clujeni. Trecem peste presupuneri și ajungem la certitudini: când mergi într-un oraș pe care nu-l cunoști prea bine, ai nevoie de informații de la localnici pentru a-ți asigura o ședere cât mai plăcută, cât mai interesantă. Eu sunt unul dintre localnici și-ți voi spune despre trei locuri în care poți să mănânci lucruri interesante.

piata muzeului

Azi, Camino, în Piața Muzeului. De trei ani e tot „the place to be”, e revizuit mereu și constant de Trip Advisor și e unul dintre puținele locuri din Cluj în care pastele-s la fel de bune ca la deschidere.

paste 1Știu sigur că le fac în casă, în fiecare zi. În unele zile, chiar de mai multe ori, asta pentru că în sezon, ospătarii de la Camino scot din bucătărie câteva sute de farfurii în fiecare zi.

paste 3În drum spre Camino, care-i fix în centrul orașului, puteți face un popas la cortul Vodafone. Pe toata durataTIFF, intre 31 mai si 9 iunie, Vodafone va derula o serie de evenimente speciale, dedicate tuturor clujenilor si participantilor la festival. Ca in fiecare an, Vodafone invita publicul la cortul sau special amenajat in Piata Unirii, unde exista un spatiu de relaxare, un punct de informare, precum si o zona in care pot fi testate serviciile 4G, pe cateva dintre cele mai performante modele de smartphone-uri compatibile aflate in portofoliul Vodafone. Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. Si celelalte doua locuri?

    1. Adi Hădean Author says:

      Toate la vremea lor:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close